Karšto 4Pcs Reguliuojama Lova, Kėdė Stovuose Sunkiųjų Baldai, Stovų, Sofa-lova, Stalas Stovų Apačioje Apsaugoti Grindis Anti Slip

€24.54 €17.67

  • Žymos: kėdė raisers, reguliuojamas baldai, stovų, stalo stove, baldai pjesė
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a104387

Aprašymas

1,Lengva Įdiegti: Reguliuojamo Turas Stove yra lengva įdiegti, kuris gali būti įrengtas per vieną sekundę.Jūs galite padidinti aukštis vieną juostelę už jūsų baldus, ir nereikia punch.

2,Aukštos kokybės Medžiagos: Baldai, Stovų, Lova Apdaila yra pagaminta iš aukštos kokybės Aliuminio Lydinio, medžiagos, kuri yra gerai padaryta, tvirtas ir nebijo atšiaurių drėgnoje aplinkoje.

3,Silikoninė Apsauga: Aliuminio Lova Stove yra suprojektuoti su silikono apsauga, kuris yra atsparus smūgiams ir neslidus, apsaugo grindis nuo žalos, ir nebijo nebraižyti grindų.

4,aliuminio lydinio stiprintuvas padas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris yra ne tik anti-oxidations, bet taip pat dėvėti, atsparus ir patvarus.

5,Šis stiprintuvas mygtukai gali stabiliai didina skalbimo mašina, tegul jis lengvai ištekėti, ir neleisti nuotekų drenažo vamzdžių nuo lieka toks pats ar grąžinimo.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Aliuminio lydinys gilaus padas

dydis:23x37mm, reguliuojamo aukščio 23-42mm

Medžiaga:Aliuminio lydinys + silikono

spalva:Sidabro / Juoda

Pakuotės Turinys:

4 x Gilaus Pagalvėlės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Anonymous

Pardavėjas išdalinta per savaitę, su siunta, tada atšaukė užsakymą ir iškėlė kainą už prekes. Į sąmatą 5 Šiek tiek nepasiekė) dirbo tik vertinimo 1.

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA