LCD Skaitmeninis Termometras su Drėgmėmačiu Patalpų Elektroniniai Kambario Temperatūros Drėgmės Matuoklis Jutiklis Vėžės Stotį Namų

€11.95 €7.77

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a1093

Aprašymas

LCD Skaitmeninis Termometras su Drėgmėmačiu Patalpų Elektroniniai Kambario Temperatūros Drėgmės Matuoklis Jutiklis Vėžės Stotį Namų

Aprašymas:

Temperatūros Diapazonas:Nuo -40~65℃

Drėgmės diapazonas:0-100%RH

Tikslumas:Temp: 0.5 ℃ Humidty: 3.5%

Belaidžio Spektrą:Bluetooth 5.0

Ekranas:N/A

Nemokama Programėlė kontrolė:Taip

Jutiklio Tipas:MEMS

Medžiagos:ABS

Techniniai duomenys:

Pagalba 5.0 technologija, drėgmė testeris gali būti lengvai sujungti su išmaniuoju telefonu, ir bandymo duomenys gali būti matomoje mobile APP", per 100 metrų atviroje aplinkoje.

Naudojant MEMS skaitmeninis temperatūros ir drėgmės jutiklis suteiks jums didelio tikslumo tikrinimo paslaugas, su 0,5 laipsnių pagal Celsijų, o 0,5% jautrumą ir 1 sekundę/laiko atnaujinimo dažnis, patikimas naudoti.

Drėgmė testeriai yra kompaktiško dydžio, tik tokio pat dydžio kaip moneta, kuri yra lengva nešiotis ir neužima daug vietos.Viršuje nešiojimo dirželis dizainas (ekrano tipas ekrano neturi šios dizainas), todėl jį labai patogu pakabinti jį ant sienos, kablys.

Drėgmė testeris gali nuolat stebėti ir fiksuoti temperatūros ir drėgmės duomenų 10 minučių, kuri yra patogi, registravimo, praktinė ir patogus.

Pakuotė:

1*termometras

1*Naudotojo vadovas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris Mini Bluetooth5.0 Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis Skaitmeninis LCD
Belaidžio spektrą Bluetooth 5.0
"Smart home platform Kita
Nemokama Programėlė Kontrolės Taip
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Jutiklio Tipas MEMS