Asilas-paslėpti Želatina Slėpti Klijų Gumulėlių;Kinų Donkey Slėpti Želatina,Ejiao Blokas,Papildyti Qi ir Kraujo Gimtadienio Dovanos

€47.61 €23.80

  • Žymos: bioderma, užkandžiai maisto, korėjos panax ginseng, raudona gensing korėjos, grožio vault
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a1167

Aprašymas

Aukštos kokybės asilas-paslėpti želatina; colla corii asini;oslas slėpti klijų gumulėlių;Kinų donkey slėpti želatina,Ejiao Blokuoti Labiausiai Galingas Grožis,Papildyti Qi ir Kraujo

Veiksmingumo ir vaidmens asilas-paslėpti želatina:

1. Maitinamasis Yin ir Maitina Kraują:

Už anemija dėl įvairių priežasčių, ji gali būti naudojama su donkey-paslėpti želatina maitina yin ir kraujo.

2. Maitina kraują sustabdyti kraujavimą:

Naudojamas nepakankamas kraujo netekimą, pavyzdžiui, viršutinės virškinimo trakto opa, vėmimas, kraujo, plaučių tuberkulioze hemoptysis, thrombocytopenic kraujavimas ir pan.Į hemostatic poveikį šio produkto yra ta, kad jis yra geras tuo pieną kraujo tinklo per savo sotus ir riebus pobūdžio.

Tai yra kliniškai naudojami kraujo trūkumas ir chlorozės, galvos svaigimas, širdies plakimas, raumenų silpnumas, silpnumas, virškinimo ir nemiga, vidaus judėjimo trūkumas, vėjo, sausumas plaučius, kosulys, kosulys, hemoptysis, vėmimas, kraujavimas išmatose ir kt.Jis turi didelį poveikį.Asilas-paslėpti želatina yra kraujodaros poveikį ir gali būti naudojamas maitina, kraujo netekimas anemija, geležies stokos anemija, aplastic anemija, senyvo amžiaus, ligoti, vaikai, ir moterys.Ir jis gali pagerinti augimą ir vystymąsi, vaikų ir paauglių.Ilgalaikio naudojimo asilas-paslėpti želatina gali taip pat maitina odą, suteikia odai sklandžiai, lygi ir elastinga.

Farmakologija:

1. Poveikis kraujodaros sistema

Asilas-paslėpti želatina yra akivaizdus kraujo papildymo efektas, ir jo gydomasis poveikis yra geriau nei iš geležies.

2. Anti-shock poveikis

Pakartoti kraujo nuleidimas nuo per šlaunies arteriją anesthetized katės sukėlė sunkių hemoraginės šokas.Į veną suleisti 5% iki 6% asilas-paslėpti želatinos tirpalo apie 8ml/kg, gali atkurti labai žemas kraujo spaudimas normalaus lygio, ir poveikis yra ilgesnis.Be to, anesthetized katės buvo į veną švirkščiamas su histamino sumažinti kraujo spaudimą.Šiuo metu, kartotinių injekcijų isotonic natrio chlorido tirpalo 4 kartus, 10ml kiekvieną kartą, nebuvo labai padidėjo kraujospūdis.Iš karto, jis perėjo į 20ml 5% asilas-paslėpti želatinos tirpalą į veną injekcijos, ir, jo kraujo spaudimas palaipsniui normalizavosi.

3. Poveikis kalcio apykaitai

Gali pagerinti kalcio pusiausvyrą gyvūnų.

4. Kita

Ejiao gali skatinti transformacijos sveiko žmogaus limfocitų.

[Tradicinės paraiškos] *Skonį Klasika: Gan.Ping, įveskite plaučių, kepenų, ir inkstų dienovidinių.Pareigos: Maitina yin ir maitina plaučius, maitina kraują ir sustabdyti kraujavimą, malšina skausmą ir palengvinti nėštumo.Nuorodų: kraujo trūkumas, chlorozės, galvos svaigimas, stiprus širdies plakimas, ji yra pagrindinis vaistas gydyti, kraujo trūkumas.

Paraiškos ir suderinamumo:

1. Naudojami kraujo trūkumas, chlorozės, galvos svaigimas, širdies plakimas ir kt.Jis yra geras produktas, skirtas maitinamasis kraujo.Jis dažnai naudojamas kartu su rehmannia glutinosa, angelica, astragalus ir kitų vaistų, skirtų papildyti qi ir kraujo.

2. Naudojama įvairių kraujavimas sindromai.Geras hemostasis.Tai ypač tinka pacientams, kurių kraujavimo ir tiek nepakankamumas ir kraujo nepakankamumo sindromai.Gydyti kraujo-šilumos vėmimas, suderinama su Puhuang ir Rehmannia glutinosa, pvz., "Qianjinyifang", gydyti, vėmimas, kosulys, seilių, kraujo netekimas, nuovargis, nuovargis, ir ženšenis, balta ir t.t., pvz., "skrepliai, ugnis ir sniegas"; Plaučių kosulys kraujo, suderinama su ženšeniu, šparagai, schisandra, balta ir t.t., pvz., "zhizhifang" donkey-paslėpti gelio milteliai, gydymas, kraujas išmatose taip sojų sultys, suderinama su anželika, raudonasis bijūnas šaknų ir kt., tokios kaip asilas-paslėpti želatina ir bijūnai sriuba; gydyti po kraujo išmatose, Suderinama su Radix Paeoniae Rubra, Coptis chinensis ir kt., pavyzdžiui, Ejiao Tabletes "Ji-Lin Ji Yao"; gydymo nepagydoma dirginimas, metrorrhagia ir kraujo nėštumo metu; Suderinama su Rehmannia glutinosa ir Mugwort, tokių kaip Jiao Ai Nuoviras.

3. Naudoti nepakankamumo sindromas ir sausumo sindromas.Galite drėkina sausumas.Išgydyti šiltas, sausas plaučių pažeidimas, sausas kosulys be skreplių, suderinama su Ophiopogon japonicus, migdolai ir pan., pavyzdžiui, Qingzao Jiufei Nuoviras, išgydyti šilumos žalos*, trūkumas ir nemiga, su balta bijūnų šaknis, vištienos yellow, ir t.t., pavyzdžiui, Huanglian Ejiao Nuoviras; išgydyti karščiavimas Žalos*, skysčio (vandens, vėjo, ranka ir koja karbunkulas, su vėžlio kiauto, austrių, baltas bijūnas šaknų, rehmannia glutinosa ir kt., pavyzdžiui, Dading Fengzhu.

[Naudojimas ir Dozės] Kaip nuoviras, 5~15g, jį pasiimti ilgą laiką; donkey-paslėpti želatinos granulės yra dažniausiai naudojamas hemostasis, ir jie gali būti decocted kartu.

Nuorodų:

1. Paralyžius ir dalinis vėjo, nekompetentingumas, rankų ir kojų silpnumas, juosmens ir kelių.Naudoti asilas-paslėpti želatina, kad rietis šiek tiek, pirma naudokite vieną litrą vandens, virinama kvepiančių juodųjų pupelių padažu, pašalinti likučių, pridėkite sultis su želatina, ir virti ją kelis kartus gelatinize kaip sirupas.Vartokite vieną kartą.Po to, kai ji imasi scallion košės šiltai (ne šalta, kitaip jis bus sukelia pykinimą).Imtis šio metodo tris ar keturias dozes, ir poveikis gali būti vertinamas.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Rekomenduojame Amžius 14+y
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Ejiao