2022 m. Rudens ir Žiemos "Chelsea" Moterų Batai PU Odos, Storas Kulnas Aikštėje toe Platforma su Užtrauktuku Fashtion Tendencija Ponios Čiurnos Batai

€59.51 €35.12

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a1195

Aprašymas

☆Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.jei jūsų kojų yra siauras ir plonas,prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio;jei jūsų kojų yra riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta. 2.Mūsų dydis yra standartinio dydžio,prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.jei turite bet kokio dydžio problemą,susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

Q1:Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas .Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir wonrsquot palikti informacijos apie mus, jei yoursquod patinka.Q2:Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en(nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Q3:Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga .susisiekite su mumis ir mes galime padėti jums eikvoti jį.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą .

Kaip į šį procesą padaryti mūsų batai yra lipnus, Ten bus šiek tiek klijų ant batus,Mes stengiamės išvengti,tačiau ji negali būti 100% išvengti,Prašome atkreipti dėmesį. 2、šiek tiek temoje batai yra normalus reiškinys,ypač batai.Tai neturės įtakos kokybei .Jei turite omenyje, kad labai prašome dar kartą pagalvokite, prieš jums padaryti užsakymą. 3、Mes, pažiūrėkite atidžiai, jums po jūsų užsakymo.Bet kaip dydis yra pagrįstas įvairių pėdos formos,plotis,ir ilgis.Tai yra labai sunku mums užtikrinti dydis bus 100% tinka.Jums reikia imtis rizikos,Ačiū.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Įkrovos Tipas "Chelsea" Batai
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Mados Elementas užtrauktukas
Padas Medžiaga Guma
is_handmade Taip
Su Platformomis No
CN Kinija
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Veleno Medžiaga PU
Kulno Aukštis 7CM
Stilius laisvalaikis
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Spalva Juodos Rudos Mėlynos Gyvatė
Dydis 34-43
Dropshipping Dropshipping
Sezonas Žiemos
Modelio Numeris WX1486
Kojų Formos Aikštėje Kojų
Pamušalas Trumpas Pliušas
Kilmės Žemyninė Kinija
Batviršio Medžiaga PU
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Batai
Uždaryti Tipas ZIP
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas BOLSACHY