Visą juostos DSP FM AM SW stereo imtuvas 64m-135MHZ Trumpųjų bangų radijo signalų w/ GALIOS stiprintuvo skaitmeninis led ekranas

€9.95 €8.96

  • Žymos: stereo imtuvas, VFD Laikrodis, super zero balso ritė, Imtuvas, modulis, orlaivių skydelio prietaisai
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a177241

Aprašymas

Trumpųjų full-band radijo DSP radijo modulis FM stereo modulis gauna valdyba

Savybės:

DYDIS : 10CMX3.3CM

Modulis naudoja automobilio konkrečių DSP radijo chip.FM garso kokybė yra apvalus ir pilnas, bass bangavo, garso aukštumą ir aiški, sluoksnis yra, aišku, ir ten yra CD garso kokybe.FM dažnių juosta palaiko campus transliavimo 64-87MHz ir civilinės aviacijos 118-135MHz.Visas trumpas bangų palaiko 2.6-30MHz, trumposios bangos DSP yra, aišku, ir tai nėra lengva atitraukti dažnio ir kanalo.Modulis naudoja keturių LED skaitmeninis vamzdžiai ekranas, dažnumas ir kiekvienos juostos realiu laiku.Jis yra kompaktiškas ir patogus.Tai yra idealus modulis, skirtas "PASIDARYK pats" high-end radijo ryšio įranga.AM antenos ritės šis modulis naudoja I-formos 220uH induktyvumą, kaip paprastas AM antena.Vartotojas gali pakeisti jį su magnetine lazdele Antena (220-420uH) daro AM/SW band signalas gavimo jautrumo geriau ir lengviau gauti

Modulio ir mygtukas aprašymas:

FM mygtukas: Paspauskite per trumpą laiką pereiti į kitą FM dažnių juostos priėmimas (64-87MHZ, 87-109MHZ, 112-135MHZ, žingsnis 100kHz), ilgai paspauskite >2S nutildyti valstybės, modulis bus išėjimo jokio garso, pakartokite ilgai Paspauskite laikas įjungti.

ESU mygtuką: trumpą spaudos pereiti prie AM priėmimo (504-1710kHZ, žingsnis 9 khz), ilgai paspauskite> 2S apimties mažinimo.

SW mygtuką: trumpas paspauskite norėdami perjungti SW skirtingų dažnių juostos priėmimas (2.3-30MHZ padalintas į 25 juostų, žingsnis 5kHz), ilgai paspauskite> 2S už apimties padidėjimas.

FM/AM mygtukas: Paspauskite du mygtukus vienu metu >2S įjungti/išjungti LED ekranas.

Atsargumo priemonės prieš naudojimą

1. Kai modulis yra prijungtas prie antenos ir maitinimo, atkreipti dėmesį į tai patikrinkite, ar įtampos diapazonas elektros energijos tiekimo ir teigiamo ir neigiamo elektrodų prieš maitinimui įjungti.Darbo įtampa šis modulis yra 3.7-5.2 V, ir didžiausia įtampa negali būti viršyta, kitaip modulis bus sudeginti.Rekomenduojama, kad vartotojai gali naudoti baterijas arba iš geležies branduolių transformatoriai +7805 įtampos reguliatorius žetonų maitinimo.Stenkitės nenaudoti energijos tiekimo perjungiklius.Dauguma EPI dėl energijos tiekimo perjungiklius, bus sukelti didelį kišimąsi į AM/SW juostą, kuri gali būti nesugebėjimas priimti radijo stotys radijo režimą.reiškinys.

2. Jei vartotojai turi išorinį garso galios stiprintuvo, tai yra geriau ne naudoti, D Klasės skaitmeninis stiprintuvai, kuris taip pat trikdyti radijo režimu.Pabandykite naudoti linijinė garso galios stiprintuvas.

3. Modulio grįžta prie FM radijo priėmimas režimas, kai modulis yra įjungtas.Jūs galite ieškoti radijo stoties, koreguojant MELODIJA potenciometras.Dažnis rodyti vertė seks keisti ir rodyti dabartinio dažnį.Jei dabartinė FM kanalas yra stereo aparatūrą, "STERO" žalia lemputė mirksi.Modulis gali būti tiesiogiai prijungtas prie išorinio 3W 4 om ir 8 ohm garsiakalbis (Pastaba: pabandykite naudoti didelės talpos baterija tiekia elektros išorinį garsiakalbį, kad būtų išvengta nestabili akumuliatoriaus įtampa dėl pernelyg didelio tūrio ir garso atkūrimo efektas).

4. Modulio AM antenos ritės naudoja I-formos 220uH induktyvumą, kaip ESU paprasta antena (taip pat galite gauti daug padalinių, jūs turite pamatyti, jei yra trukdžių iš vietos signalas.Jei apribojimas yra didelis, jums nebus suteikta galimybė gauti stotis).Vartotojas gali pakeisti jį su Magnetine lazdele antena (220-420uH).Magnetinis strypas antena turėtų būti toli nuo modulio, kiek įmanoma, taip, kad AM/SW juosta signalo priėmimo jautrumas yra geriau ir priėmimo yra lengviau.Žr. elektros schemą informacijos.

5. Antena yra daugiausia atsakingi už priėmimas radijo bangomis iš kosmoso.Pagal pasirinkimo taisyklė antenos, ilgis antena yra taip arti, kaip įmanoma 1/4 bangos priimantis dažnis.Pavyzdžiui, norėdami gauti 100MHz radijo stotis, idealus ilgis antena yra L=(bangų greičio/dažnio) /4=300000000/100000000=75cm.Rekomenduojama naudoti plakti antena skirta FM radijo, kurio ilgis 75 cm

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

fm stereo radijas imtuvo modulis
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris imtuvo modulis
Stilius fm stereo radijas
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Trumpųjų pilna juosta galios stiprintuvas
Dydis Shortwave full band
Prekės Pavadinimas Circuiter Aparatūra
Išėjimo Tipas galios stiprintuvas
Tipas DSP FM AM SW