Kūdikių Bamperis Lova Iswound Austa Nerijos Mazgas Pagalvė Pagalvėlės Bamperis Bebe Kūdikių Lovelę Raštas Lovelė Bamperis Kambario Dekoro

€2.22 €1.28

  • Žymos: yra lopšių
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a182321

Aprašymas

Kūdikių Bamperis Lova Iswound Austa Nerijos Mazgas Pagalvė Pagalvėlės Bamperis Bebe Kūdikių Lovelę Raštas Lovelė Bamperis Kambario Dekoro

Kulka Taškų:

1. Aukštos kokybės Pliušas: lovelę rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės pliušas, minkštas ir patvarus.Alsuoja PP medvilnės užpildu, be švino ir be jokių ypatingų kvapas.

2. Saugumą ir Komfortą: lova bamperis užtikrina saugumą ir komfortą jūsų kūdikiui.Kaip lovelę raštas bamperis berniukų ir mergaičių, jis gali apsaugoti kūdikio galvos, sunku lenkai, šaltų sienų ir triukšmo.Lovelę visiškai sienų lova lizdą.

3. Stabili Kas Lovelę: Kaip rišti austi lovelę bamperis, lovelę atitvaro, ir padengti lovelę guard padengti, jis gali laisvai rungtynės dauguma standartinių lovelę stilių, įskaitant turas lopšių ir lopšys.

4. Multi Naudoti: lovelę galvos raštas gali apsaugoti vaiko galvą nuo lovelę tvora ir išvengti rankų ir kojų nebūtų užstrigęs.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip atgal pagalvėlės, pagalvės, ir dekoracija vaikų kambarys patalynė .

5. Ką Jūs Gausite: ilgis vieną playpen yra apie 1 m.Tai ne galutinis produktas, todėl jūs galite laisvai rungtynių spalvą, ir "PASIDARYK pats" pynimo jį į spalvos ir ilgio norite.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1Pc Kūdikių Bamperis

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas GJCUTE
Amžius 7-12m, 25-36m, 7-12y, 12+y, 4-6y, 13-24m, 0-6m
Medžiaga Aukštos kokybės Pliušas
Kilmės Žemyninė Kinija