Biuro Reikmenys Stumti Siūti, mokyklinės prekės, kolegijų Studentams, Mini Siūti, Segikliai Stalo Maža Stapler Set

€5.68 €3.69

  • Žymos: maišas darbą kolegija, antikvarinis stalas organizatorius, cary kolegijos krepšys, kuprinė ktm kolegija, koledžo kosmoso krepšys, archivero stalas organizatorius, kolegija vyras striukė, kolegijos pilka striukė, striukė kolegijos vienaragis, plieno stalas organizatorius
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a188604

Aprašymas

1. Aukštos kokybės medžiagos mini stumti siūti, modernus, paprastas, stilingas ir gražus.

2. Tai nėra lengva, sunkiai popieriaus, anti-korozijos ir rūdžių, atsparumas, ir yra naudojamas kelis kartus; suapvalinti kampai išvengti įbrėžimų.

3. Paspauskite, norėdami skaidrių ir stumti į priekį, jūs galite lengvai užbaigti privalomas lossless popieriaus, ir vientisumui apsaugoti popieriaus; storis kamino yra plonas, kuri yra patogi, daug kaminai ir saugojimas.

4. Papildymo stalpes gali būti pakartotinai naudojamos, ir didžiausias uogiene talpa yra 40 lapų apie 70g kopijavimo popierius; paviršiaus papildomas įrašas yra lygus, popieriaus firma, o popieriaus nėra lengva pamesti arba nukristi, Jis gali būti paimtas sklandžiai ir gali būti naudojamas kelis kartus.

5. Privalomi studentų pastabos bei bandymų dokumentus; Privalomos tarnybos dokumentų ir medžiagos; Naudoti juos kaip žymes ir maisto įrašus.

Dydis: 2,5 x 0,9 cm

spalva:Skaidrus

Medžiaga:Akrilas + metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Skaidrus Siūti

50 x Daugkartinio naudojimo Nerūdijančio Plieno Įrašus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija