Geros kokybės 4D Žalia Savaime išsilyginantis 360 laipsnių Horizontalusis ir Vertikalusis 16 linijų lazerio lygio 4d/Fukuda 4D lazerio lygis

€303.91 €288.72

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a193321

Aprašymas

Gerbiamasis, jūs galite įsigyti tiesiogiai, jei jums reikia konsultuotis su informacija apie produktą, kviečiame pridėti mano WHATSAPP (+8615616438600) Produkto Aprašymas

360 Savaime išsilyginantis 4D 16 linija žalia šviesa Pasukimo kryžminių linijų lazeris lygis

Savybės:

Lazerio lygis turi tris lazerio langai, kiekvieną langą galite pradėti 4 lazerio linijos, visiškai 12 lazerio linijos(4 lazerio linijomis sujungti su plokštuma).Dėmesio: yra bent 4 lazerio linijos, jis negali turėti 1 arba 2 lazerio linijos

1. 4D lase-r yra kryžminių linijų lazeris lygio.Šis įrenginys yra savaime išsilyginantis su diapazonas tikslumas ± 3.5°.Darbo diapazonas šis lazeris yra iki 20m, priklausomai nuo darbo zonos apšvietimą.

2 .Dizainas: Fukuda 4D lazerio lygis yra kompaktiškas, praktiškas variantas basic cross line lyginimo darbus.Matavimo tuo 1/4 ", lazeris gali patogiai tilptų į delną.

3. Montavimo galimybių: Ji turi kietą plastikinį korpusą apsaugoti lazerio spinduliai ir švytuoklės lygiava sistema.Būsto briaunoti guminis apvalkalas apsaugo nuo įbrėžimų, tuo pat metu suteikiant papildomą trintį, kad jis atsparus slydimui.

4. Niveliavimo funkcija: Kai švytuoklė yra atrakinta sąlyga, priemonė bus savaime išsilyginantis per 3,5 laipsnių, kai įrenginys naudoja iš niveliavimo diapazonas, lazerio linijos ir pagrindinis rodiklis bus nuolat mirksi.

5. Švytuoklės Lock: Į Fukuda 3D lazerio lygis yra tikslusis artėjimas ir turėtų būti elgiamasi atsargiai.Kai nenaudojamas, švytuoklė turėtų visada būti padėtį Off (IŠJUNGTIES režimu).Fiksavimo švytuoklės leidžia Kryžminių linijų Lazeris geriau atlaiko vibraciją ir Traumos, patirtos transportavimo metu arba, jei vienetų nukrito.

Produkto specifikacijos: Lazeris: Žalia Lazerio Tipas: 4D Išsiplėtė Kampas: 4 * 360 ° Lazerio Klasė: II Klasė Lazerio Wavelenght Žalios šviesos: 532nm H/V) Tikslumas: 3/10m Savaiminio niveliavimo diapazonas: ± 3.5° Orthotroipc Tikslumu: 90° ± 30"

Huipu Optiniu-Elektroniniu Priemonė (Zhenjiang) Co., Ltd

Huipu Optiniu-Elektroniniu Priemonė (Zhenjiang) Co., Ltd " yra įsikūręs Zhenjiang.Zhenjiang, pagrindinė vieta Jangdzė Upės Delta ekonominės plėtros zona.Rytų į Šanchajų ir vakarų Nanjing yra visi per vieną valandą ratai, patogus eismo ir aukšto lygio modernizavimas.

Bendrovė specializuojasi optiniu-elektroniniu lazerinių matavimų &geodeziniai Prietaisai ir stiprus R & D, gamybos, pardavimų, vadybos komanda ir puikus aptarnavimas po pardavimo sistema.Bendrovė turi 5 gamybos cechuose ir 2 R & D centrus.Mūsų pagrindiniai produktai: Daugybinių lazerio lygio, 3D lazeris lygio, Rotorinis lazeris lygio, Auto lygis, iš Viso Stotis, elektroninių fototeodolitinės, atstumo matuoklis ir kiti Optiniai-Elektroniniai priemonė, komponentai ir pagalbiniai reikmenys.

Nuo bendrovės įkūrimo, veiklos ilgalaikis ir greitas ekonomikos augimas, nustatė gerus santykius su klientais visoje šalyje, buvo dauguma vartotojų pasitikėjimą ir paramą, ir sukurti gerą reputaciją.Puikios kokybės priemonės, lengvatinėmis kainomis, geras ir efektyvus aptarnavimas po pardavimo, profesinė techninė parama, tapo labiausiai nuoširdus priemonė bendradarbiavimas tiekėjų.Įmonė kruopščiai, praktiškas ir veiksmingas koncepciją, ir nuolat tobulinti ir nuolat žengti į priekį, tikiuosi, kad suteiks klientams priimtinas paslaugų srityje matavimo prietaisai.

Pristatymas ir Apmokėjimas:

Apie laivybos būdu, jei tai yra oro laivybos, šis vienetas nėra baterijos.Kadangi tarptautinis oro laivybos draudžia mums laivas, skystis, milteliai ir baterijas, todėl mes negalime įdėti juos į paketą.Tikiuosi, jūs galite suprasti, & pirkti baterijas į savo vietos parduotuvėje ar prekybos centre.Ačiū už jūsų paramą!

Q&A:

1.Ar jūsų bendrovė prekybos vieną ar gamykloje?

Gamyklos (Mes gaminame, mes parduodame).

2.Pristatymo laikas?

Tai priklauso nuo to, ar produktus galite įsigyti turėti inventorių.Jei mes turime atsargų, paprastai mes galime pasirūpinti siuntos nuo 2 iki 3 dienų.Jei ne, tai bus nuspręsti, gamyklos gamybos.

3.Ar jūsų įmonė priimti pritaikymas savo reikmėms?

Taip.

4.Ar jūsų produktai turi garantiją?

Taip, Mes siūlome 1 metų garantija.

Mūsų Politika: Jei yra tam tikrų kokybės problema, siųsti defektais mums.mes padengs krovinių ir išsiųsti atgal naujais jums su nauja tvarka.

5.Lengva nukreipti, su ryškiai lazerinė rodyklė?

TAIP

6.Didelis LCD su apšvietimu ir multi-line ekranas (4 eilutės)?

TAIP

7.Auto taisymo ir klaidų ataskaitą technologijos?

TAIP

8.Buzzer nuoroda?

TAIP

9.Baterijų būklės Indikacija?

TAIP

10.IP54 apsaugos (dulkių & splash proof)?

TAIP

11.Auto / Manual power off funkcija?

TAIP

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Auto-savaiminio niveliavimo diapazonas ±4°
Dydis 15 x 8.5 x 13cm
Produkto Pavadinimas 4D žalias Lazeris Lygis
Sertifikavimo CE
Lazerio Lygis 8 Val ir 8 V
IP 54
Bangos ilgis 515-520nm
Dot Numeriai 0
Prekės Pavadinimas LanYuXuan, Huipoo/Fukuda/OEM
Impulso Funkcija taip.Yra
Kilmės Žemyninė Kinija
Reitingas "PASIDARYK pats", Pramonės
Atsparus Smūgiams Dizainas Patentų kryžiaus guolis
Individualią pagalbą Oem, ODM
Trikojo Sriegis 1/4, 5/8
Velniop blokavimo funkcija Taip
Tikslumo ±1.5 mm/7m
Matavimo Diapazonas (Skersmuo) 0 - 15m be imtuvas
Modelio Numeris MW-94D-GX
Niveliavimo laikas =2s
Kilmės Vieta Jiangsu, Kinija