10vnt Milteliai Miltelinė Suvirinimo Aliuminio Strypas Lengvai Ištirptų Aliuminio Litavimo, Suvirinimo Strypai, Didelio Šiluminio Laidumo, Litavimo Prekes

€6.09 €4.33

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a213764

Aprašymas

10vnt Milteliai Šerdimi Aliuminio Suvirinimo Strypai, Lengvai Ištirptų Litavimo Viela, Juosta Klijuoti Nustatyti, Maišytuvas, Vamzdis, Perdarymas Remontas Įrankis

Ypatybė:

Milteliai core aliuminio, padengtas elektrodas yra pagaminti iš aliuminio, kuris yra netoksiška, beskonis ir patvarus.

Produkto milteliai viduje, gera weldability ir korozijai, didelio šiluminio laidumo ir elektros laidumas, ir puikias apdirbimo savybes, todėl konstrukcija yra išsami ir sklandžiai suvirinimo poveikį.

Jūs galite naudoti ją gydyti nerūdijančio plieno.Jis taip pat yra naudojamas argono lankinio suvirinimo ir užpildymo medžiagos gryno aliuminio, ir sujungti su aliuminio miesto barų ir vadovas juostas, elektrolizės aliuminio gamyklos, elektrinės, chemijos pramonės, maisto ir kitose pramonės šakose.

Nereikia naudoti kitų srautas milteliai su aliuminio lydinio, kaip pagrindinių ir dengimo kaip bazę.Milteliai core aliuminio, padengtas elektrodas gali būti virinami greitai lengvesni.

Įskaitant suvirinimo vidaus vandens vamzdžiai, dujų vamzdžiai, nerūdijančio plieno, ketaus, vamzdžiai, variniai vamzdžiai, aliuminio vamzdžiai, vandens bakas, elektroniniai komponentai, laidai ir pan.

Ji gali atkurti įvairių metalinių medžiagų, pvz., nerūdijančio plieno, ketaus, aliuminio, plieno, vamzdžių ir pan.

Naudojimas: naudoti vėjo lengvesni arba suvirinimo ginklą šilumos weldment ir nuvalykite jį su padengtas elektrodas, kad remonto suvirinimui.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio milteliai, srautas

Ilgis: 78mm/3.1

Pastaba:

Tai yra normalu, kad pertrauka transportavimo metu.Jei jūs proto, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

10 x Suvirinimo Strypai

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Ilgis 7.8 cm
Litavimo Prekes Suvirinimo, Litavimo Lazdele
Modelio Numeris Suvirinimo Strypai
Suvirinimo Strypai Litavimo Viela, Juosta Klijuoti Rinkinys
Kilmės Žemyninė Kinija