Žvejybos Linija Buferis Baitcasting Verpimui Ritės Nešiojamų Žvejybos Linija Vijurkas Mašina Karpių Žvejybos Ritės Linija Priedai K3H2

€24.07 €16.61

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a268429

Aprašymas

Aprašykite:

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS

Svoris: 550g

Dydis: 21cm/8.26 colių

Šis gaminys yra patogus žvejybos draugais vėjo žvejybos valas iš ritės į žvejybos ritės, ir elastingumas reguliuojamas.Jis gali taip pat vėjo žvejybos linijos iš žvejybos ritės ritės, ar ji yra verpimui ritės, lašelinę ritės, plaustas žvejybos ritės, ar kitų žvejybos ritės.gali būti naudojamas ir eksploatuojant mašina yra paprasta ir lengva naudoti.

Žvejybos draugai su daug žvejybos ritės gali parengti vieną rinkinį, kuris gali lengvai vėjo linijos, be kitų pagalbos.

Yra tik vienas ilgai ašis, ir didžiausias efektyvusis tvirtinimo ilgis, ilgai ašis yra 10CM.Bendras ritės gali turėti bent 5 ritės.

Pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau ji yra tik informacinio pobūdžio.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra:

1 nustatyti Žvejybos linija ritės vijurkas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Žvejybos Ritės Tipas Kita
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis
Kilmės Žemyninė Kinija