Pirmąją Dieną Mokykloje, Pasirašyti Pirmąją Dieną Mokykloje, Lentos Pasirašyti Daugkartinio naudojimo 1 Dieną Ikimokyklinio/ Darželio Foto Rekvizitai Vaikams Bo

€11.46 €4.93

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a285481

Aprašymas

Aprašymas:

Spalvinga yra simbolis vaikų gyvenime, ir jūs galite naudoti " Atgal į Mokyklą Pasirašyti imtis įdomus nuotraukos dokumentas vaikų augimui ir vystymuisi pastaraisiais metais, ir sukurti nepamirštamų prisiminimų pirmą dieną kiekvienų mokslo metų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pirmosios Dienos Mokykloje Valdyba

Medžiaga: MDF

Kategorija: Ornamentu

Spalva: Juoda

Matmenys: apie 11.8 x 10 cm / 29.97 x 25.40 cm

Svoris: 280g

Pakavimo Sąrašas:

1*Lentos

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Naudojant Dvipusis Spausdinimas】gausite "Pirma ir Paskutinė Diena Mokykloje" lentos ženklas.Su dvipusis spausdinimas, mielas modelių ir ryškių spalvų yra pakankamai patraukli, palikti neišdildomą įspūdį.

2.【Išsaugoti Vaikų Mokyklos Prisiminimai】Naudoti Pirmąją Dieną Mokykloje Valdybos paminėti pirmųjų vaiko gyvenimo dieną mokykloje, ir pasiliekame labai svarbią dieną jam/jai kas metais į pirmą/paskutinė diena mokykloje.

3.【Įrašyti Svajones】 Su Pirmąją Dieną Mokykloje Ženklas, leiskite savo vaikams dalyvauti tikslas-nustatyti proceso ir įrašyti savo pirmą svajones.Tai leis stiprinti vaikų meilę mokyklai, ir išlaikyti juos lankyti mokyklą.

4.【Wipeable ir Daugkartinio naudojimo】ženklas pirmąją dieną mokykloje, yra lengvai nuvalykite!Tekstas gali būti lengvai nušluostyti ne su drėgna šluoste po kiekvieno naudojimo.Pakartoti apliejimo, nesirūpindami apie žalą, gali būti pakartotinai naudojamas.

5.【Idealus Dovanos】Duoti Atgal į Mokyklos tarybą kaip dovana savo vaikui padaryti neišdildomą atminties jai/jam!Plačiai naudojama šeimos nuotraukos, mokinių draugystę, ir niekada nepamiršiu tos ypatingos akimirkos, pirmą dieną mokykloje.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas Lentos
Dvipusis writable Taip
Kilmės Žemyninė Kinija