1 Gabalas Skaitmeninis Tachometras, Kreipkitės RPM Tachometras RPM Tach Foto Tachometras Su 1,0 Iki 99,999 APS / min Tikslumas

€65.55

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a313177

Aprašymas

Priimti pažangias technologijas, kad pasiektų adresatą arba (nekontaktinės) matavimo sukimosi greitį.Be to, mūsų skaitmeninis tachometras, taip pat gali atlikti Linijos greičio matavimo ir šviesos šaltinis mirgėjimo dažnis matavimo.Tinka daugumai scenarijus.

Mūsų rpm tachometras su 1,0 iki 99,999 APS / min tikslumas, ir automatiškai parduotuvėje max vertė, min vertę ir paskutinio matavimo reikšmę.Skaitmeninis tachometras su apšvietimu LCD leisti priėmimą ir svarstymą matavimai esant silpnam apšvietimui.

Itin tikslaus sąlyčio ir skaitmeninis tachometras, tikslumas +/- 0,05% ir galintys matuoti atstumu nuo 2-20 cm matavimo režimas; Kelių vieneto pasirinkimas: APS / min,Hz,m/min,ft/min; duomenų užraktas; automatinis išjungimas-dowm; senkančios baterijos pavojaus ir pan.

Mūsų skaitmeninių nuotraukų tachometras įrengti keturių skirtingų kontaktiniai zondai galima, susisiekti matavimo režimas, galite naudoti daugiau specialių scenarijų pakeitus zondus pagal specifika skirtingus scenarijus.

Po maždaug 15 sekundžių nuo įjungimo, jei tachometras gabaritas valstybės jokie veiksmai, jis bus automatiškai išjungiamas, kad padėtų jums taupyti energiją ir prailginti tarnavimo baterija.Skaitmeninis tachometras, taip pat turi išsikrauna greitai funkcija.Tachometras ateina su krepšys, lengvai nešiojimo ir laikymo.Pastaba: Baterijos nėra įtrauktas.

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x skaitmeninis tachometras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija