A4 Formato Sulankstomas Clipboards, Profilio Įrašą,(Rinkinys 4) Failo Aplanką, 360 Per Apversti Rašymo Bloknote Biuro, Mokyklos Dokumentus, Miesteliu

€37.24 €26.45

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a315692

Aprašymas

Uždarymo dizainas: šis sulankstomas talpyklą laikykite savo knygos ir svarbūs dokumentai, saugiai, kai uždarytas, suteikti jums su tvirtas ir sklandžiai rašyti paviršiaus, kai atidarytas.

Su rašiklio laikiklis: šis lankstymo slaugos įrašą valdybos ateina su rašikliu lizdas, leidžiantis atlikti pen patogiai; Tiesiog pridėkite savo rašiklį mainų ir galite užsirašyti ir rašyti svarbius pranešimus bet kuriuo metu, biure, klasėje ir kitose vietose.

Patikima medžiaga: A4 formato dokumentų aplankas pagamintas iš lengvos ir tvirtos plakti PP medžiaga, kuri yra dėvėti, atsparus ir gali būti naudojamas tiek patalpose, tiek lauke, tinka studentams, slaugytojams, mokytojams ir sandėlio darbuotojai.

Lengva valyti: paviršiaus greitą prieigą įrašą valdyba yra atsparus vandeniui ir lengvai valomas, galima nuvalyti su švariu vandeniu, Kompaktiška konstrukcija ir lengvas, kad laikinąją lengva nešiotis ir tilptų į kuprinę.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:PP+metalas

Pakuotės Turinys:

4 * Lankstymo Slaugos Įrašą Valdyba

Kompiuterio ekrane yra skirtingas, produkto spalva gali turėti spalvų skirtumas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Parkeris Laikikliai
Kilmės Žemyninė Kinija