Lietaus Daviklis, Lietaus Daviklis Lauko, 2 Vnt Skaidraus Kūgio Lietaus Gabaritai Dvigubai Svarstyklės Kritulių Monitoringas

€19.32 €13.91

  • Žymos: krituliai, greddy indikatorius, kūgio lietaus daviklis lauko, lietaus guage, SMAIGALYS
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a338109

Aprašymas

Lietaus Daviklis, Lietaus Daviklis Lauko, 2 Vnt Skaidraus Kūgio Lietaus Gabaritai Dvigubai Svarstyklės Kritulių Monitoringas

DU MATAVIMO VIENETAI: lietaus vėžės dar milimetras ir colių matavimo vienetus, kurie yra naudojami matuoti kritulių ir kritulių kiekis purkštuvus.

MEDŽIAGA: Mūsų lietaus matuoklis yra pagamintas iš plastiko, kuris yra patvarus, tvirtas, skaidrus, drėgmei atsparus korozijai atspari, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

KŪGIO DIZAINAS: Tai lietaus daviklis priima kūginė konstrukcija, kuri yra lengva įterpti į žemę ir yra stabili ir nėra lengva patekti, matuojant darbą lengva.

LENGVA NAUDOTI: Tai lietaus daviklis yra skaidrios, todėl jūs galite pamatyti laipsnių, iš pirmo žvilgsnio, lengva pamatyti, aišku, svarstyklės, ir lengva naudoti.

Naudojimas: lietaus daviklis gali būti plačiai naudojamas balkonas sodai, lauko, mokyklos, ekologija, projektai, gėlių sodai, medelynas, gamyba, namai, sodo priežiūros, ir kt.

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

2 * Lietaus Daviklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas WEIHENG
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo