Strobe Sirenos Signalą, Garsiai Lauko SOS Įspėjimo Sistema, 1 Raudonas Mirksintis Sirena 1 Nuotolinio valdymo 1 Avarinio Mygtuką, Parduotuvės Home Hotel Saugumo

€68.04 €47.63

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37507

Aprašymas

【Belaidis Blykstės Sirena Signalizacijos】Vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms namuose avarijos, paspauskite skambinimo mygtuką, kuris bus sukelti Signalizacija, įspėjimo jums Padėti jūsų artimuosius laiku.

【Ilgo Nuotolio】Veiklos Diapazonas yra 328 Pėdų į atvirą Erdvę.Pagrindiniai nustatymai buvo baigtas pateikimo metu ir gali būti naudojamas iš karto po gavimo.

【Lengva Naudoti】įmontuota Baterija užtikrina, kad signalas taip pat gali būti išduodama, kai maitinimas yra išjungtas, Jo laukimo laikas yra maždaug 10 valandų, Baterijos sistema perima, kai elektra yra atjungta.

【Žadintuvas ir Flash】sirena su 30~120dB garsas, ir "flash", negali būti naudojamas atskirai, jis turi dirbti su skambinimo mygtuko arba nuotolinio valdymo pulteliu. 1 Sirena gali būti naudojamas su 10 siųstuvų(įskaitant mygtukus ir nuotolinį).

【Atšaukti/IŠJUNGTI funkciją】yra cancel mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, kuris gali atšaukti žadintuvą su vienu paspaudimu.Skambučio mygtukas yra IPX56 atsparus vandeniui, leidžia juos įdiegti į skalbimo kambarį, ir taip pat gali būti fiksuotas prie lovos.Naudojant namų, biuro, mokyklos, parduotuvės, bankas, viešbutis, verslo, arba ligoninės.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris 10A
Nustatyti viena Sirena, vienas Nuotolinio vieną Mygtuką
Įrengimo būdas Prie Sienos Tvirtinamas
Funkcija Belaidis skambutis
Spalva Balta ir Raudona
gaminio numeris 10A A2 L-T4
Kilmės Žemyninė Kinija, Pagaminta Kinijoje
Nivel de sonido 120 dB
Maitinimo šaltinis Baterijos Įkroviklis
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas BYHUBYENG