Papildomi Lauko Vandens Valytuvas, Kempingas Išgyvenimo Žygiai Metalo Atveju Rankinis vandens filtras

€442.26

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37619

Aprašymas

Diercon nešiojamų vandens filtras, valymo kempingas išgyvenimo kareivis 0.1 mikrono keramikos pocketable vandens filtras

Produkto aprašymą

Diercon lauko nešiojamų vandens filtras virsta lietaus, ežerų, kalnų šaltinių,upelių ir upių vandenį į geriamo vandens iš karto!

Idealiai tinka: veikla, kelionės, žygiai, aistra, dviračių sportas, medžioklė, kempingas, ekspedicija, kopimas į kalnus, žvejyba, lauko jėgų, IAG, nelaimių, išgyvenimo, karinės, avarinio ir kt.

Dizainas kišenėje vandens microfilter KP serijos bazę ergonomika teorija, kurie įtraukti "portable" dizaino koncepcija protingai, ir stengtis pasiekti pusiausvyrą funkcija ir patogumas puikiai.

KP01 serija yra visos metalo konstrukcijos su 20 metų garantija ir naudoti unikalią inovacijų patentų struktūra, dizainas, kurios yra lengvai atlikti, saugūs ir patikimi.Ji yra lengva atitinka geriamojo vandens reikalavimus visų rūšių lauko veikla.

Specifikacijos Pavadinimas nešiojamų vandens filtro Modelis KP02 Spalva Juoda, Pilka, Persikų, Violetinė, Mėlyna Vandens šaltinis, įvairių gėlo vandens(pavyzdžiui, ežerai, upių, kalnų upių ar upelių) Produkcija (Mln. 0.5 L/min Matmenys Skersmuo 47*220mm Neto svoris 455g Filtras galia Iki 5000L priklausomai nuo vandens kokybės(VPK filtro elementas apie 80L) Medžiaga, visos metalo konstrukcijos, keraminiai filtrai elemen Filtro elementas 0.1 mikrono keraminiai filtrai (FC06), Anglies su Sidabro Jonų filtras (FC07) Garantija 20 metų Funkciją, Nešiojamų, Eco-friendly

Produkto savybės 1. Novatoriškas dizainas slėgio išleidimo su patentu, ir lengviau valdyti, greičiau prie išėjimo.Priimti išskirtines paramos vertė dizainas su nacionalinėmis patentų, tik reikia paspausti importo muitų, vertė mygtuką, spausdami stūmoklį keletą kartų, vandens filtras ateis į aukštesnį lygį.

2. "Long-life" projektas su 20 metų garantija.Visos metalo konstrukcijos,Tvirtas ir patvarus. 3. Nuolat 72 valandų druskos purškimo testą išlaikė, prisitaikantis prie įvairių bloga aplinka. 4. 120,000 kartus patvarumo bandymo priimtas per 7 dienas , nėra akivaizdu, dėvėti, ir veikia normaliai.

5. Kompaktiškas, mažas ir lengvas, lengva nešiotis lyginant su savo klasės. 5. Kompaktiškas, mažas ir lengvas, lengva nešiotis lyginant su savo klasės.

6. Nepriklausoma filtro projektavimo ekonomiką ir patogumui.

7. Valomos keramikos filtro elementas.Filtras gali išvalyti daugiau than1000 kartus econamly, kai pasiekė keramikos pajėgumų, kuriuos galima lengvai pakeisti.

Filtro Technologija

1. Keraminiai filtrai su 0,1 µm Filtravimo Tikslumas

Didesnis filtravimo tikslumas 0,1 mikronų filtravimo, gali veiksmingai pašalinti bakterijos, pirmuonys cistos, dumblių sporos, nuosėdų ir virusus kartu su dalelėmis viršija 0,1 mikronų, susitikti valymo standartas AAA JAV.

2. Daugiasluoksnė hierarchinė filtravimo technologijos

Priimti daugiasluoksnė hierarchinė filtravimo technologijas, užtikrinti žalias vanduo yra valomas, iki galo ir vandens filtrated daugiau šviežių ir sveikų.

3. Aukštos klasės Antibakterinis Aktyvinta Anglis su Sidabro Jonais

Labai efektyviai pašalina liekamojo chloro, pagerėja skonis ir kvapas, ir išvengti žalos kancerogenų, tokių kaip trihalomethanes, sulaiko ir pašalina augimo ir reprodukcijos iš mikroorganizmo.

4. Jonų Mainų Technologijos

Labai efektyviai sumažina tirpių sunkiųjų metalų jonai vandenyje pavyzdžiui, Pb2+, Cd2+, Cr6+,As3+ir t. t., padeda išvengti lėtinių sunkiųjų metalų apsinuodijimo ir minkština vandenį efektyviai.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Spalva juoda, juoda, persikų, Violetinė, Mėlyna
Naudoti ąsotis
Pavadinimas lauko vandens filtras
Kilmės Vieta Kinija, Kinija
Matmenys Skersmuo 47*220mm
Net vandens srautas Maždaug. 500ml/min
Maitinimo Šaltinis Vadovas
Galia (W) 00
Tipas Kita, Aktyvintos anglies
Pakuotės Matmenys 530*350*280 kartoninėje dėžutėje
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris KP02
net geight 410g
Įtampa (V) 00
vandens šaltinių Ežerai, upių, Spyruoklės, srautai, ir t.t
Filtro Tipas FC06 FC07
Prašymas Lauko
Sertifikavimo ce, RoHS
Garantija 20 Metų
Filtravimo Talpa Iki 5000L priklausomai nuo vandens kokybės
Po pardavimo Teikiamos Paslaugos Grąžinimas ir Pakeitimas