Mini USB4.0 40Gbps Adapteris, U-Formos Thunderbolt3 USB C C Tipo 100W Greito Įkrovimo Konverteris 8K@60Hz USB C Tipo Duomenų Adapteris

€2.39 €1.65

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a390102

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、180° Dizainas: USB C Adapteris skirtas su 180° kampo, ir bus ne blokuoti jūsų telefoną.Daugiau paauksuotų smeigtukai padės visas funkcijas ir didesnį stabilumą, idealiai tinka žaidimų ar žiūrėti filmus.

2、100W Greitas Įkrovimas: Šis USB C Tipo Adapteris veiks iki 100W nuo 5V/3A iki 20V/5A ir suteikia energijos kiekį, patenkinti savo nešiojamąjį kompiuterį ar kitą įrenginį apetitą tinkamai.

3、USB 4.0 Duomenų Perdavimas: Teisė Kampu, Tipo C Moterų Tipas-C Male Adapter ne tik mokesčiai jūsų prietaisas, bet taip pat palaiko 40Gbps duomenų perdavimo ir vaizdo išvestis.

4、Lengva Naudoti: Tai C Tipo Vyrų ir Moterų Adapteris yra kompaktiškas dizainas, kuris yra mažas ir šviesos lengva laikyti ir vežti.Be to, su paprasta struktūra, galite tiesiogiai prijunkite ant pabaigos savo USB C aparatūros ir žaisti jį be vairuotojo reikalaujama.

5、Plačiai naudojami: 24 Pin C Tipo Adapteris yra suderinamas su išmaniaisiais telefonais su Tipas-C sąsaja ir daugiau kitų žaidimų pultus, nešiojamieji kompiuteriai, tabletės, Gpu, ir skaitmeninius įrenginius su USB, C, ir Tipo C sąsajas.

Aprašymai:

Tipas-C, Vyrų ir Moterų Adapteris priima naujas dizainas, daugiau paauksuotų smeigtukai padės savarankiška ir didesnį stabilumą, 180° U-formos dizaino, nebus užblokuoti jūsų mobilųjį telefoną, USB, C įrenginiai yra labai tinka žaidimus ar žiūrint filmus.

ypatybė:

1. 100W Greitai, Įkrovimo Adapteris: adapteris gali atitikti prietaiso reikalavimus nuo 5V/3A iki 20V/5A (iki 100W).

2. 40Gbp/s duomenų perdavimo ir 8K video išėjimas: USB C Tipo adapteris palaiko multitasking ir palaiko duomenų perdavimą iki 40Gbp/s ir 8K@60 hz vaizdo išvestis.

3. Saugus ir patikimas: 24 auksu smeigtukai.Daugiau stabilumo, mažiau dėvėjimosi ir plyšimo, kai prijungti arba atjungti kabelį kelis kartus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Tipas-C, Vyrų ir Moterų Adapteris ( USB 4.0 )

Medžiaga: PVC

Rezoliucija: 8K@60Hz

Perdavimo greitis: 40Gbps (Perkūnas 3)

Galia: 5A100W

Sąsaja procesas: paauksuoti procesas

Pavadinimas: Tipas-C, Vyrų ir Moterų Adapteris( USB 2.0 )

Medžiaga: PVC

Perdavimo sparta: USB2.0

Galia: 5A100W

Sąsaja procesas: alavo danga procesas

Pakavimo Sąrašas:

1* C Tipo Adapteris

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra nuokrypiai gaminio matmenys.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Suderinamos Prekės "Kodak"
Kilmės Žemyninė Kinija