Galinio Vaizdo Veidrodis Dangtelio Lipdukas Apdaila Už Mazda 3 2019-2021 Veidrodis Modifikuotų Ragai, Shell Automobilių Reikmenys

€34.29 €21.60

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a411598

Aprašymas

Galinio Vaizdo Veidrodis Dangtelio Lipdukas Apdaila Už Mazda 3 2019-2021 Veidrodis Modifikuotų Ragai, Shell Automobilių Reikmenys

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus naudoti.Priimti dizaino elementų, ji yra labiau cool nei senojo veidrodžio dangtelis.

Ji gali veiksmingai apsaugoti savo galinio vaizdo veidrodis nuo sugadinimo.Lengvai ir be rūpesčių pritaikymas tinka transporto priemonės paviršiaus, lankstus produktas funkcija.

Produkto paviršiuje, kurie nėra nulaužti arba svyruoja ilgalaikio naudojimo.Produkto kūno standžių žaliavų, kurie gali ruožas nuo karščio, saulės spindulių, šviesos poveikio ir atsparus lūžimo.

Estetinės, sportišką išvaizdą ir struktūrą, tinkamą transporto infrastruktūrą.Lengvas montavimas be gręžimo ir kenkia transporto priemonės kėbulo.

Tai Gerokai Pagerins Sportišką Išvaizdą Jūsų Automobilį.

Elemento Tipas:Veidrodinis & Apima

Tvirtinimo Būdas: Klijuoti

Krova ant Transporto priemonės: į Kairę, Dešinę

Būklė:100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Montavimo Patarimai:atgal produktą su Dviguba juosta, lengva įdiegti

Įmontuoti: Už Mazda3 Mazda 3 2019 2020 2021

spalva:Anglies pluošto raštas / Ryškiai juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

2 x Galinis Veidrodis Apima

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Išorės Bandymų, Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija