2022 Naujas 12Pcs Multi-purpose Kalėdų Tapybos PET Trafaretas Rinkinys Asmeninį "PASIDARYK pats" Grafiti Šabloną Nustatyti Anti-scratch Skalbti

€8.82 €4.41

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a420053

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

KLASIKINIS KALĖDŲ TEMA DIZAINAS."PASIDARYK pats" tapybos trafaretas ateina su 12 vienetų įvairių Kalėdų tema tapybos šablonai.Puikiai tinka vaikams, studentų PASIDARYK pats piešimo, kortelės priėmimo, "PASIDARYK pats" meno handcrafts apdaila, namuose, klasėje, biuro, prekybos centras, Kalėdų šalis apdaila.

PREMIUM & DAUGKARTINIO NAUDOJIMO.Kalėdų tema trafaretai yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos PET, aukštai temperatūrai atsparus, lankstus ir daugkartinio naudojimo, patvarus ir skalbti, ne toix, saugumą jums ir jūsų vaikams.

DYDIS DUOMENYS.Kalėdų grafiti trafaretas nustatyti, dažymo priemonės, apie 6.77 x 10.23 cm, su lygaus krašto ir plonas.Lengvas ir lengvai atlikti.Tinka įvairių paviršių, tokių kaip mediena, stiklo, audinio, metalo, plastiko, akmens, akmuo ir kt.

FUNKCIJOS.Tapyba trafaretai yra prieinama daugumai pen, maži šepečiai arba purkštuvas, akriliniai dažai, kreidos dažų, kempinės teptuku, dažų purkštuvu, dažymas teptuku ir kt.Nemokamai derinys ir collocation, kaip jūsų norą.

PUIKUS DEKORO PRIEMONĖ.Anti-break ir Anti-scratch.Lengva naudoti ir plačiai taikyti.Idealiai tinka įvairių rūšių "PASIDARYK pats" handcrafts pavyzdžiui, rankų darbo atvirukai, rankinės, dovanų dėžutė, tuščia drobė, dovanų maišelius ir kt.Taip pat puikus "PASIDARYK pats" grafiti įrankis idealiai tinka klasėje sienos, miegamojo baldai, durys, langų, scrapbooking, "PASIDARYK pats" nuotraukų albumą, Kalėdų šalis apdailos ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PET

Kiekis: 12 Vienetų

Spalva: Skaidrus

Dydis: Apytiksl. 17.2x26cm/6.77x10.23in

Svoris: Apytiksl. 150g

Komplektą Sudaro:

1 Pakelis Nešiojamų Kalėdų Graffiti Trafaretų

Pastaba:

Medžiaga: PET

Kiekis: 12 Vienetų

Spalva: Skaidrus

Dydis: Apytiksl. 17.2x26cm/6.77x10.23in

Svoris: Apytiksl. 150g

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija