43 Vnt./nustatyti Žvejybos Masalas Plastikinės Lauko Žvejybos Minnow Crankbait Modeliavimas Sunku Masalas, Su Žiedu Granulių

€38.33 €27.60

  • Žymos: karoliukai transptentes žvejybos, karoliukai žvejybos juoda, žvejybos 0 tipas karoliukai, augti pusė granules, žvejybos, pojūčiai meškere, karoliukai žvejybos akis, karoliukai pajette žvejybos, žuvų geltoni karoliukai, magas žvejybos ritės, kaip įdiegti meškere
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a4385

Aprašymas

Aprašymas:

Produkto kategorija: žvejybos masalas

Medžiaga: ABS plastikas

Pakuotės svoris: apie 233g

Žuvų kablys modelis: stiprinti trys kabliukai

Akys: 3D žuvies akis

Rinkinių skaičius: 43pcs

funkcija:

Modeliavimas trimatėje žuvies formos, aukštos modeliavimas tikroviški žuvų akys, trimatis žuvų žiaunos, stipri pagunda.

Spalvinga masalas kūno lazerio atspindinti danga, imituojanti spalvingas lakas, veiksmingai pagerinti galimybę gaudyti žuvį.Built-in garso granulių, garso pagunda, per plieno kamuolys hit masalas įstaiga, pritraukti dėmesį.

Stiprinti trys kabliukai, patarimas kablio sharp su spygliuota, stiprus skverbiasi galia, stab žuvis yra greitas, nėra lengva bėgti.

Jis yra pagamintas iš ABS plastiko, tvirtas ir stiprus, atsparus paskambina ir poveikį.Vidaus plieno rutuliukai buvo išbandyta tiksliosios užtikrinti plaukimo stilius kiekvienas masalas kiek.

Turinio:

43*žvejybos masalas

Pastaba:Visos nuotraukos ir aprašymai, yra nurodomi tik informaciniais tikslais.Spalvos nuokrypis yra taikomos pačios sistemos konfigūraciją ir nedideli matmenys skirtumas yra leidžiama, nes rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Kiekis Vieną Rinkinį
Tipas Dirbtinis Masalas
Kategorijos Karpis Masalas
Modelio Numeris FQZSP_58ZY7
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis