NAUJAS-Orange Pi Zero2 H616 Bluetooth Wifi Plėtros Taryba Atveju Veikia "Android" 10 Ubuntu Debianos

€75.16 €60.88

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a4447

Aprašymas

Oranžinė Pi Zero 2, 1GB su Allwinner H616 Chip,Paramos 1000MB Tinklas, BT, Wifi, Paleisti Android 10,Ubuntu,Debian OS Bendrosios Valdybos

Oranžinė Pi Nulio Plėtros valdybos Sąsaja valdybos Plėtros taryba už Aviečių Pi

Integruotas Gigabit LAN, dual-band wifi+Bluetooth 5.0, O-HDMI mic išvesties, usb2.0 sąsaja, TF kortelės lizdas, tipas-c maitinimo įtampa, galia bei maitinimo LED indikatorius, 26pin ir 13pin žemo lygio pardavimai, borto 2mbspi "flash" atminties , derinimo nuoseklusis prievadas ir kt.

Nes Oranžinė pi zero2 yra ne tik plataus vartojimo prekės, bet sprendimas tiems, kurie nori naudoti technologiją, siekiant sukurti ką nors nauja.Tai yra paprastas, įdomus ir labai naudingas įrankis, kurį galite naudoti norėdami sukurti pasaulį aplink jus; palaiko windows androidlo, ubuntu, debian ' o ir kitų operacinių sistemų.

Apelsinų Žievelės Zero2 priima pilnaverčiu H616 64-bitų 1,5 GHz aukštos kokybės quad-core Cortex-A53 " procesorius, 1 GB veikia atmintis, labai integruota, išvaizda, dizainas.

Spalva:mėlyna

Medžiaga:pvc+metalas

Dydis: 15 x 8 x 2cm

Pakuotės Turinys:

1 x Orange Pi Zero2 H616 plėtros taryba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Demo Valdybos Tipas "Intel X86
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas JGINYUE
Kilmės Žemyninė Kinija