Kūdikių miegmaišis Naujagimių Wrap Suvystyti Minkštas už 0-2 Mėnesių Kūdikis, Berniukas, Mergaitė Miegoti Antklodė Baby Swaddling Antklodė Dropship

€8.48 €6.45

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a4687

Aprašymas

Kūdikių miegmaišis Naujagimių Wrap Suvystyti Minkštas už 0-2 Mėnesių Kūdikis, Berniukas, Mergaitė Miegoti Antklodė Baby Swaddling Antklodė Dropship

OOTDTY

Savybės: Baby Vyniojimo Antklodė: minkštas kūdikio suvystyti antklodė atkuria modeliavimas wombs kai wrap jūs kūdikį, padeda jiems užmigti lengvai ir apsaugoti juos nuo keltis, kad taikus naktį į motiną.

Draugiška Medžiaga: pagaminti iš kokybės poliesteris, saugus ir bekvapį, minkštos ir odos draugiškas, jaukus, geras oro pralaidumas, ir patikimas naudoti.

Unikalus Sukurta: unikalus magic-pasta dizaino, lengvai atidaryti ir uždaryti, createing įsčiose-kaip jausmas naujagimiams ir apsaugo nuo staigaus išgąsčio dėl reflexed.

Platus Programas: Mūsų baby wrap antklodė gali būti naudojama kaip kūdikio vežimėlis miegmaišį, suvystyti antklodė, kūdikio lovelę wrap, puikus patalpų ar lauko, išorės vaikščioti, keliauti ir pan.

Baby Shower Dovana: skirtas kūrinys, puikus pasirinkimas kūdikių vonios ir miegoti kasdien, ir taip pat tinka įvairioms progoms, gali būti naudojama kaip dušas, dovanos, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovana, ar kaip fotografijos rekvizitai, skirti naujagimiams.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Balta, Rožinė, Šviesiai Mėlyna(pasirinktinai)

Dydis: Apytiksl. 50x35cm/19.69x13.78inch

Komplektą Sudaro: 1x Kūdikių miegmaišis

pastaba: Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

Prašome leisti šiek tiek chromatines aberacijas dėl skirtingų ekrano rezoliucijų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Tipas animacinių filmų
Amžius 0-6m
Capless Taip
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
CN Kinija
Medžiaga Medvilnės
Audinio Tipas vilnonis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stora Necklinen NO
Elemento Tipas Sleepsacks
Kilmės Žemyninė Kinija
Apima Galvos NO
Lytis Unisex