4pcs/set Mielas Ištraukite Raktą Piniginės Atveju PU Odos, Raktų pakabukas Šeimininkė, Automobilių Klavišą Atveju, kai Nauja " Pull Tipo Oda Pultelio Dėklas

€7.51 €5.48

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a474390

Aprašymas

Produkto Informacija:

1、 [ Kompaktiškas ir Nešiojamieji ] Odos Pagrindiniai Maišelis leidžia jums nebereikia bijoti braižymo jūsų telefone, todėl jūsų automobilio raktus visur, prabangus, kompaktiškas ir lengva nešiotis.

2、 [ Aukštos kokybės Medžiagos ] Mielas Klavišą užvalkalai yra pagaminti iš aukštos kokybės PU odos medžiagos, patvarus ir nėra lengva sugadinti, nekenksmingas, bekvapis, ir saugus.

3、 [ Mielas Dizainas & Color ] Ištraukite Raktą Atveju yra suderinama su įvairiais, automobilio raktus ir bendrą klavišus, yra juodos, geltonos, raudonos ir rožinės spalvos, teikiančios 4 mielas stilių pasirinkti.

4、 [ Didelis Sandėliavimo patalpų ] Odos Pagrindiniai Dėklas yra holdingo 5-8 klavišus, idealiai tinka naudoti kasdien, o taip pat didžiosios pasidalinti su savo šeima ar kaip housewarming dovana.

5、 [ Paprastas Naudoti ] Oda Automobilių Klavišą Byla vis dar lengvai telpa į keychain lengva nešioti, lengvai paslysta ant jūsų raktų, yra stiprus, ir nėra lengva nukristi.

Aprašymas:

Odos klavišą padengti lengvai telpa per savo raktus, užkirsti kelią prekes jūsų kišenėje arba rankinėje nebūtų subraižyti, kuriuos klavišus.

Imtis savo automobilį klavišą visur su lengvas ir stilingas dizainas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mielas Odos Pull-Out Klavišą Atveju

Medžiaga: PU Oda

Kiekis: 4 vienetų

Vieno dydis: (vidut.)11.5*7.5 cm/4.53*2.95 colių

Svoris: 20g

Pastaba: Triušių spalva atsitiktinis

Paketų Sąrašo:

4Pcs * Mielas Ištraukite Raktą Atveju (Triušių spalva atsitiktine tvarka)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Produktų Nuotraukos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris ištraukite raktą atveju
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Tipas Laikymo Krepšiai
Naudoti Kelionės
Medžiaga Audinys
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas