Modernios Sienos Menas Namų Interjero Puošimas Abstrakčiai Medžio Kraštovaizdžio Meno Aliejaus Tapybai Ranka Tapyta Drobė, Tapyba Sienų Dekoras Paveiksl

€25.94 €24.65

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a477907

Aprašymas

Rankomis Dažyti šiuolaikinės tekstūra balta gėlė naftos tapyba ant drobės mūsų profesionalūs menininkai.Tai yra rankų darbo pilka abstrakčių gėlių kūrinys, ji nėra drobė spausdinti.Ši tekstūra šiuolaikinio nuotrauką tinka gyvenamojo kambario, miegamojo, virtuvės, biuro, Viešbučių, valgomasis, vonios kambarys, baras ir kt.

Ši gėlė drobė sienos meno parodoje internete yra paimti iš tikrasis tapybos, kurie yra pagaminti iš mūsų studijoje.

Pasirinktinis dydis ir dizainas sveiki!

Apie medžiagą:

Naudoti profesinės drobės ir aplinkos apsaugos pigmentai suteikia spalvų poveikis naftos tapyba geriau, ir kiekvienas paveikslas yra daugiau gražus.

Produkto Aprašymas

Tai tapybos rankomis dažyti arba marginti?

Visi mūsų paveikslai yra 100% rankomis dažyti tekstūra gėlių naftos tapyba ant drobės mūsų menininkų iš brėžinio iki pabaigos, žingsnis po žingsnio.Šis abstraktus gėlių drobė sienos menas yra labai populiarus apdailos rinkos.

Kaip dėl kokybės?

Kiekvienas meno kūrinys yra atidžiai tikrinamas, įskaitant meno kūrinys, neštuvai, rėmo ir pakavimo, mes bus užtikrinti, kad jis yra puikus pristatymas.

Kas yra Grąžinimo Politika?

Jei nesate patenkintas mūsų paveikslų, pls jį grąžinti ir mes grąžinsime jums visą išmoką gavusi grįžti tapybos, arba vėl jums naują tapybos.

Jei ji yra pažeista tranzitu, pls fotografavimas paketą ir išsiųsti ją mums, mes išsiųsti naują tapybos jūs arba grąžinsime jums visą mokėjimo.

Puikus Menas yra viena iš didžiausių interneto tiekėjų rankomis dažyti aliejus, tapyba.Mes teikiame rankų darbo šiuolaikinių abstrakčios drobės sienos menas, šiuolaikinio meno kūrinius, modernaus dekoro, modernus gėlių aliejaus tapybai, šiuolaikinio meno kūrinius , abstrakčių gėlių meno kūrinius ir kt.

Mes gerai perduoti savo foto į nuostabų drobė sienos menas.Custom spalva ir dydis yra įmanoma.Aliejaus tapybai dydžio patvirtinimo

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Originalus No
Kilmės Žemyninė Kinija
Rėmas No
Forma Vieną
Yra Protingas Prietaisas NO
CN Fujian
Vidutinis Akrilo
Stilius ABSTRAKTUS
Technics Rankomis Dažyti
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Tipas Naftos Paveikslai
Formos Vertikalus Stačiakampis
Medžiaga Drobė
Dalykai Kraštovaizdžio