Aukštos Kokybės Automobilių Kiti Auto Variklio Dalys Originalios Valvola EGR Vožtuvu OEM K5T70277 Dėl Cummins 12v

€125.73 €121.97

  • Žymos: lizdas cummins, cummins šilumos, cummins inline adapteris, cummins elektros, cummins antklodė, cummins marškinėliai, jungtys cummins, pakinktų cummins, cummins vandens, 5 9 cummins blokuoti
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a56156

Aprašymas

Draugai, sveiki, jeigu jums iškilo klausimų apie prekę, arba, jei norite, kad dideliais kiekiais, jūs galite susisiekti su manimi, ir aš duosiu jums geriausią kainos El. paštas: [email protected] WhatsApp: +8615802678096 Įmonės informacija Tai yra profesionalus tiekėjas auto dalys, įsikūręs Guangdžou, Kinija.Mes turime daugiau nei 10 metų patirtį užsienio prekybos ir turėti gerą reputaciją ir patirtį automobilių pramonėje.

Mes daugiausia užsiima didmeninė įvairių automobilių variklių dalių, pavyzdžiui, purkštukai, uždegimo ritės, davikliai, kuro siurbliai, E G R Vožtuvas, elektrinis vandens siurblys, įvairių auto modelio dalys ir kt.Šiuo metu, mes produktų eksportas į Europos, Šiaurės Amerikos, Pietų Amerikos ir Azijos, Artimųjų Rytų, Mes sukūrėme ilgalaikę, stabilią ir gerą verslo santykius su daugelio vidaus partnerius ir užsienio klientų.

PRODUKTO PAVADINIMAS Aukštos Kokybės Originalus Naujas Automobilių Valvola EGR Vožtuvas, Kiti Auto Variklio Dalys OEM K5T70277 OEM NUMERIS K5T70277 VEŽIMO BŪDŲ, kaip DHL/FedEx/Kinija Express/Ups/Ir t.t. GARANTIJA 12 Mėnesių BŪKLĖ Brand New PAKAVIMO Neutralus Pakuotės(balta dėžutė) Arba Kaip Jūsų Paklausos Produktų gamybos ir gamybos ekranas bendradarbiauti fabrikas

Klientai, 5 žvaigždės šlovė, pripažinimas ir pasitikėjimas produktu

Žemiau yra kai kurie pagrindiniai mūsų karšto pardavimo produktų , ir mes taip pat parduoti didmeninės kitų priedų, prašome kreiptis į mus, jei turite kitų paklausą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Rankinių Įrankių Dalys