HISO Penio Mova Varžto Sriegio Extender Daugkartinio naudojimo Prezervatyvai Vyrams Tekstūra Pailginti Žalios Varpos Apimti Apvalkalą Prezervatyvas pora

€5.82 €4.60

  • Žymos: varpos guminis apvalkalas, ftth atveju 2 splice, apatinis trikotažas apvalkalą varpos, vinilo acme, varpos rankovė slydimo, keitikliai 1 4, 30 penio mova, nitro acme, acme gija 8, varpos visą rankovės
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a5701

Aprašymas

HISO Penio Mova Varžto Sriegio Extender Daugkartinio naudojimo Prezervatyvai Vyrams Tekstūra Pailginti Žalios Varpos Apimti Apvalkalą Prezervatyvas pora

Šis produktas gali būti taikomas pirštu arba stačias varpos, gali veiksmingai uždelsimo laiką vyrų ejakuliacija, tuo pačiu metu, paviršius minkštas erškėčių ir karoliukai gali sukelti stiprų dirginimą jautri dalis moterų, todėl, kad moterys gali pasiekti orgazmą greičiau, kad abi šalys gauti meilę, malonumą kartu.

Paversti savo penį į trumpąją malonumas mašina su neįtikėtina Fantazija Varpos įtampa

Dabar jūs galite būti visų vyras, jūs galite būti ir patenkinti savo partnerę su šiuo lengva naudoti erekcija stipriklio.

Sukurtas saugia, už prieinamą kainą, ne chirurgijos alternatyva brangių medicinos procedūrų, ir tabletes, jūsų Fantazijos Varpos įtampos suteiks jums didžiausia, storiausią, labiausiai patenkinti malonumas lazdele jūs kada nors įsivaizdavo!

Puikiai tinka vyrams su ED ir midway veiklos problemas, jūsų naujas stipriklis bus pristatyti rezultatus, kad abu partneriai bus meilė!

Puikus Pratęsimas yra pritaikoma pratęsimo, kad būtų galima lengvai aplyginti į bazę už puikiai tinka.Tai super tampri, kad tilptų dauguma dydžių ir aptemptas pakankamai, kad padėtų jums ilgiau.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris ACM-PS04
Spalva Skaidrus
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas HISO
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Pratęsimo & plėtra
Medžiaga tpe, Medicinos TPE
atsparus vandeniui Atsparus Vandeniui
Dydis 170*40mm
Neto Svoris 45g
Elemento Tipas Varpos Žiedai