Kūdikių miegmaišis Naujagimių Paketas Wrap Suvystyti Minkštas, skirtas 0-6 Mėnesių Kūdikiams Miegoti Antklodė Baby Swaddling Maišeliai Vaikams

€7.30 €3.66

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a5839

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Medvilnė Antklodės : pagaminta iš medvilnės, šių reguliuojamas swaddles tinka naudoti nuo kūdikio jautriai odai ir gali veikti kaip jiems komfortą, kai swaddled taip pat, kaip praktinis įrankis mama ir tėtis.

Su kvėpuojantis medvilnės daro šių suvystyti antklodės puikiai tinka reguliuoti kūdikio temperatūrą ir išlaikyti juos gražus ir kietas visą laiką!

Saugus Baby Suvystyti Apsiaustas : sukurti įsčiose-kaip jausmas naujagimiams ir apsaugo nuo staigaus išgąsčio.Mūsų Swaddles yra saugiau nei dauguma kūdikių antklodės.

Puikus Baby Shower arba Kūdikiu Dovana : naudinga dar stilinga dovana, šių suvystyti antklodės yra esminis elementas, kiekvienas kūdikis, kaip jie yra super patogu, dėl savo šeimos, norėdami sužinoti, kaip suvystyti jūsų kūdikiui!

Yra tiek daug patogumo su mūsų suvystyti antklodės ir tėvai ras jiems naudinga turėti po ranka namuose arba supakuoti į vystyklų krepšys naudoti, kai atlikti ir apie.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Dydis:Apytiksl.68x48x22.5cm/26.77x18.9x8.86inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kūdikių Miegmaišis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,Plaese įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Tipas Gėlių
Amžius 13-24m
Sezonas Keturis Sezonus
Modelio Numeris 85DE7HH1003219
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Stora Necklinen NO
Lytis Unisex
Capless NO
Apima Galvos NO
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Sleepsacks
CN Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija
Audinio Tipas Broadcloth