Skatinimas! 11 Vnt. Matavimo Puodeliai Ir Šaukšteliai Nustatyti, Lizdus, Matavimo Puodelis Nustatyti Sausas Ir Skystas Komponentas,Plastikiniai Virtuvės Įrankis

€8.84 €6.28

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a58474

Aprašymas

Skatinimas! 11 Vnt. Matavimo Puodeliai Ir Šaukšteliai Nustatyti, Lizdus, Matavimo Puodelis Nustatyti Sausas Ir Skystas Komponentas,Plastikiniai Virtuvės Įrankis, Tiksliai sudedamoji dalis, matavimo įrankiai gali padėti kepti geresnio skonio. 11 Dydžių visus savo virtuvės poreikius: 5 vnt. matavimo puodeliai (1/8 puodelio, 1/4 taurė, 1/3 puodelio, 1/2 puodelis, 1 puodelis) ir 6 vnt. matavimo šaukštų (1/8 šaukštelio, 1/4 tsp, 1/2 tsp, 1 šaukštelis, 1/2 tbs, 1 tbs).Šie matavimo šaukštus ir puodelius galima naudoti ir drėgnam, ir sausų ingredientų.

Šie puodeliai ir šaukšteliai funkcija, ilgos rankenos saugesnės važiuojant šlapia danga ir lengva skaityti standartinių matmenų, kurie yra antspaudu teisę į produktą, todėl jie niekada nublankti.Gauti šį rinkinį, kuris atrodo gražus, atlieka neįtikėtinai ir bus amžinai.

Skiriasi nuo kitų butas burna matavimo šaukštai, mūsų produktas yra suprojektuoti su v-formos burnos, kurios yra patogu įpilti skysčio ir tikslus padėties nustatymas.Lengva valyti.Ne daugiau nepatogus virtuvė.

Įrengtas žiedai gali turėti šių matavimo šaukštai lizdinė kartu stalčių arba kabo ant sienos ir greitai atsidaro, kai norite juos naudoti atskirai.Veiksmingai išsaugoti savo virtuvės erdvę.

Spalva:mėlyna-žalia

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

5* matavimo puodeliai

6* šaukštai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Matavimo Samtį/Matavimo Šaukštas/Matavimo Puodelis/Matavimo Skalė
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CE / ES
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Kilmės Žemyninė Kinija