PC101 PH Matuoklis Nešiojamų Vandens Kokybę Priemonė PH CL2 Chloro Lygio Matuoklis, PH Testeris Plaukimo Baseinas, Spa Akvariumo Stebėti Įrankiai

€18.68 €13.07

  • Žymos: dujų detektorius chloras (cl2, įtampos testeris 0 36 v, 100 voltų baterija testeris, kiweisi įtampos testeris, 36v baterijos testeris, įtampos testeris 5 v, kyoritsu įtampos testeris, akumuliatoriaus testeris lipo biudžeto įvykdymo patvirtinimo, u nit 18d įtampos testeris, aguja baterijos testeris
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a60162

Aprašymas

PC101 PH Matuoklis Nešiojamų Vandens Kokybę Priemonė PH CL2 Chloro Lygio Matuoklis, PH Testeris Plaukimo Baseinas, Spa Akvariumo Stebėti Įrankiai

Savybės:

1. Pagaminti iš premium plastiko lukštais, patvarus ir tvirtas. 2. Lengva valdyti, ne daugiau cheminių medžiagų poreikis. 3. Patogus įrankis išbandyti vandens pH ir chloro lygio plaukimo baseinas ir spa. 4. Didelis ekranas rodo testo rezultatai nuo pH ir chloro lygis, lengva ir tikslius rodmenis. 5. Lengvas ir kompaktiškas, lengva nešiotis.Su skyle patogioje kabo.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Plastikas + Metalas, Spalva: Pilka Balta Dydis: apytiksl. 18 x 11.6 x 3.1 cm / 7.1" x 4.6" x 1.2" Maitinimo šaltinis: 1 x 1,5 V AA Baterijos(neįtraukta) Rekomenduojama chloro lygį baseinas ir spa: 1.2 ~ 1.7 ppm Rekomenduojama pH lygį baseinas ir spa: 7.2 ~ 7.8 pH Pakuotės Svoris: 220g Kiekis: 1pc

Pakuotė:

1 x Vandens Kokybės Testeris

Dėmesio:

1. Prašome don ' t pasinerti zondas bet koks skystis, išskyrus baseino ar spa vandenį. 2. Prašome pasukite jungiklį į uždaryti poziciją, kai jo nenaudojate. 3. Prašome parduotuvėje testeris vėsioje ir sausoje vietoje.

Naudojimas:

Prieš jums naudoti šį testeris pirmą kartą, turite ją pakoreguoti, kad atitiktų jūsų baseinas ar spa vandens su tokia seka: 1. Bandymo jūsų baseinas ar spa vandens, naudojant ir tradicinius skysčio testo rinkinys 2. Registruoti chloro skaitymo lygį, kaip jums reikia. 3. Toks koregavimas yra reikalingas pH.

Kaip rasti koregavimo taškas chloro bandymų:

1. Įdėkite 1pc AA 1,5 V baterijos kameros rankenos. 2. Paspaudę testeris, viena vertus, ir zondas kitų. 3. Įdėkite valomi metalų zondais į vandenį iki black b ir. 4. Maišykite vandenį, šiek tiek su zondo. 5. Su zondo dar vandens, pasukite ratuką ant veido testeris visą kelią į kairę link"CL".Lėtai sukite ratuką atgal į dešinę, kol adata rungtynes chloro lygio įrašytą su konvencijos skysčio testeris(pvz.: 1.5 ppm) 6. Pašalinti zondai iš vandens neliesdami rato.Rodiklis bus pereiti visą kelią į dešinę ir sustoti laišką tarp A ir E. Šis laiškas yra jūsų "reguliavimo punkto".Pastaba: Bet kuriuo metu jums naudoti šį testeris išbandyti chloro lygį, turite jį priderinti prie "reguliavimo punkto" prieš bandymą.

Bandymų Chloro Lygis:

Rekomenduojama chloro lygį baseinas ir spa: 1.2 ~ 1.7 ppm 1. Pozicija adatą į savo "reguliavimo punkto". 2. Turintis testeris, viena vertus, ir zondai kitas, įdėkite zondai į vandenį iki juodos juostos.Palaukite, kol adata stovi geriau chloro svarstymą. 3. Palikti zondai vandens.

Testas pH Lygis:

Rekomenduojama pH lygį baseinas ir spa: 7.2 ~ 7.8 1. Su zondai, dar vandens, pasukite ratuką visą kelią į "pH", kol ji spragtelėjusi(baterija turi išjungti pH svarstymas). 2. Palaukite, kol adata priklauso nuo pH svarstymą. 3. Švelniai sausas zondai ir įdėkite į laikiklį ant šono testeris sandėliavimui.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo ce, RoHS
Yra Protingas Prietaisas NO
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris PC101
Su Apšvietimu, Ar Ne NO
Prekės Pavadinimas ACEHE
Ekrano Tipas Analogas