NEJE 3 40Watt Darbalaukio Belaidžio CNC Lazerinio Graverio "Bluetooth" Spausdintuvą Su Oro Padėti Lazerio Pjovimo Maršrutizatorius Medienos Pjovimo Įrankiai

€357.21 €210.76

  • Žymos: pjovimo cnc router, tekinimo stakles, anglies pluošto cnc staklės, neje 2s plokštė, paj maršrutizatorius, įrankiai, mediena visoje, pro laser cutting machine, neapibrėžta kelnės, cnc valytuvas, cnc lazer lazerinis graviravimas
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a64453

Aprašymas

PASTABA:

Caros compradores brasileiros, pagamos tarifas elevadas pelos produtos nr. armazém brasileiro.Se você optar por enviá-lo para o armazém brasileiro, (Frete grátis e Muito) O pacote será entregue em cerca de 2 ~ 7 dias, obrigado!

(Como os óculos san produtos anti-epidêmicos, a alfândega brasileira não permite produtos com óculos.Os produtos nr. armazém do Brasil " não incluem óculos, obrigado pela compreensão).

APRAŠYMAS NEJE 3 su N30820 modulis yra nešiojamas ir safty stalinis lazerinis graviravimas ir pjovimo staklės su stipriais graviravimas ir pjovimo galimybes.Šis prietaisas yra mažas dydis, bet įrengta beveik visi profesines funkcijas sukurta NEJE.Ypač gerai graviravimas kietmedžio, stiklo, gumos antspaudai, pjovimo medžiagos mažesnis nei 170x170mm, ir vartotojams, kuriems reikia nešiojamas dizainas yra labai geras pasirinkimas.NEJE 3 taip pat turi tokias funkcijas kaip automatinis oro padėti ir auto dūmų pratęsimo.MEMS giroskopo jutiklis, taip pat gali apsaugoti saugus naudoti.

SPECIFIKACIJA Modelis: NEJE 3 Kontrolės Valdyba: NEJE 3 Satety Apsauga: MEMS Darbo Dydis: 170 x 170 mm Pixel: 2266 x 2266 px Dot pikio: 0.075 mm 338dpi Programinė įranga: NEJE "PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android", NEJE 3 PROGRAMĖLIŲ, skirtų " iOS " / ipadOS / macOS, NEJE Laimėti Programinės įrangos, LaserGRBL,LightBurn.LightBurn ( mokama programinę įrangą iš oficialaus svetainės Lightburn.) palaiko "Windows", "Mac OS" ir "Linux".NEJE OTA Programinės įrangos Modernizavimo Paslaugos: TAIP NEJE Debesis Galerija: TAIP NEJE Skaitytuvo funkcija: TAIP Rėmo medžiaga: CNC Pjovimo Kompozicinės plokštės, aliuminio lydinio, akrilas.Įėjimo Įtampa: AC100-240V, 50/60Hz Išėjimo Įtampa: DC12V, 4A Lazeris: N30820 Optinė Galia: 450 nm 5.5 W CW Toliau dirbti: Neribotas Bangos ilgis: 450 nm Spindulio Formos:dėmesį 0.08x0.08mm Dot Ratai: Built-in Lęšio Medžiagos: D-ZK3

N30820 LAZERIO MODULIS APRAŠYMAS

NEJE N30820 yra skirtas vartotojams, kuriems reikia didelės galios graviravimas ir pjovimas, 0.08x0.08mm židinio taško ir 7,5 W impulso išėjimo gali graviruoti didelio ploto kūriniai ne greičiau, tinka surinkimas į NEJE 3, NEJE 3 Plus, NEJE 3 Pro, NEJE 3 Max mašina, naudoti, puikus pasirinkimas už didelės erdvės vaizdas, graviravimas, didelio galingumo moduliai tinka graviravimas ant stiklo, metalo, kietmedžio, antspaudų ir kitų medžiagų, ir gali sumažinti medžiagų, kurių maksimalus storis 12mm, paprastai 3mm įprasta faneros atveju oro padėti Jis gali būti sumažinti per vieną kartą, 3mm juodo akrilo gali būti iškirpti per 2 kartus, ir 3mm, MDF plokštė gali būti iškirpti per 2 kartus, taip Pat didelis audinių graviravimas ir pjovimas.

NEJE 3 PLĖTIMOSI APRAŠYMAS

M7 relay plėtra priedai gali būti naudojami siekiant kontroliuoti KINTAMOSIOS arba NUOLATINĖS srovės maitinimo dūmų šalinimo sistema, taip pat gali būti naudojamas kontroliuoti kitų grandynai, naudojami kaip M8, yra saugos riziką, kai veikia didelės įtampos grandinių, reikalaujantis profesinės veiklos; M8 plėtimosi vožtuvas reikmenys, gali būti naudojami Siekiant kontroliuoti oro kompresoriaus jungiklis, neje 3 remia priedai plėtra, bet relės modulis, oro vožtuvo modulis ir Durys turi būti perkami atskirai, nėra įtrauktos į produktų sąrašą.

Apie Oro Padėti

-Jis yra tik reikia įtraukti oro padėti pjaunant fanerą, didesnių nei 3 mm ir graviravimas, gumos antspaudai, tokių kaip carbonized medžiagų.Oro padėti mažesnė nei 0,4 mpa, neturi jokios prasmės.

Apie Roller

-Paramos beveik visi voleliai, apvali vyno buteliai, puodeliai, keramikos puodelius, gali būti išgraviruotas.

Pastaba(Atkreipkite dėmesį)

1. Prašome dėvėti lazerio akiniai naudojimo metu ir stenkitės neliesti lazerio tiesiogiai su jūsų akis ir odą!

2. Ne graviruoti veidrodis objektų,Atkreipti dėmesį į ugnį,Atkreipti dėmesį, kad gyvūnai kai darbo!

3. Dūmų bus sukurtas, kai sudegė, prašome atkreipti dėmesį į išmetamųjų dūmų patalpoje.

4. Garantinis laikotarpis lazerio modulis yra vieneri metai.Jeigu turite kokių nors kokybės problema(Išskyrus individualią situaciją, pavyzdžiui, naudojant lazerio modulis daugiau nei 30 minučių per kartą, ir casue žalą ), maloniai prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo padėti.

5. Jei jūsų lazerio modulis turi kokių nors problemų, prašome neardykite ir jis be mūsų sutikimo.Tai bus sunaikinti lazerio modulį.

6. Jeigu turite kokių nors kokybės problema, apie mašiną, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Daugelis bendrovių problema gali būti išspręsta pagal jūsų vaizdo ir problemos aprašymas.Iš anksto dėkoju.

Pakuotė

1 x NEJE 3 Lazerinis Graviravimas Mašina

1 x N30820 Lazerio Modulis

4 x Riešutai

1 x akiniai

1 x L-formos raktas

1 x USB Kabelis

1 x Mažas veržliaraktis

1 x 12V4A Maitinimo Adapteris

1 x US prijungti ir Es adapteris

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris NEJE 3 N30820
Prekės ženklas NEJE
Lazerio Modulis N30820
Sertifikavimo ce, FCC, RoHS, UL
CNC arba Ne CNC
Optinė galia 5.5 W~7.5 W
Kilmės Žemyninė Kinija
Įėjimo Galia 40W
Sąlyga Naujas
Yra Protingas Prietaisas Taip
Prekės Pavadinimas NEJE