22pcs Kalėdų Senį Magnetinio Šaldytuvas Lipdukas Garažo Durų Automobilis, Atspindintis Lipdukas

€13.19 €6.60

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a69455

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Ką Jūs Gausite: jūs gausite 22 gabaliukai, garažo durų magnetai dekoracijos, įskaitant 2 sniego kepurės, 2 sniego nosis, 4 sniego akys, 14 sniego burną, galite klijuoti dalis snowman į tinkamas vietas formos veidas sniego.

2.Dydis Informacija: magnetinis sniego kepurę dekoro priemonė apie 30 x 20cm/ 12 x 8 cm, sniego akis magnetai dekoro priemonių, 5cm/ 2 cm skersmens, dydis sniego nosis 18 x 5,5 cm/ 7 x 2 cm, sniego veido priemones, apie 3.25 cm/ 1.3 cm skersmens.

Platus Taikymas: šie sniego, magnetiniai automobilių Kalėdų dekoro yra tinkamas puošti savo automobilį, šaldytuvas, garažo durų ar kitų metalinių paviršių, ir jie taip pat tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, Kalėdų šalys, žiemos šalys, šeimos susibūrimai.

Atspindinti Medžiaga: šie sniego šaldytuvas magnetai yra pagaminti iš šviesą atspindinčios plėvelės, magnetiniai atgal, tvirtas ir patvarus, nėra lengva išnyks.

Lengva Naudoti: Kalėdų garažas dekoro yra lengva pritaikyti prie metalinių paviršių, nenaudojant papildomų įrankių, ir yra taip pat lengva pašalinti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: šviesą Atspindinčios Plėvelės, Magnetiniai Atgal

Dydis ir Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Komplektas

Komplektą Sudaro:

22pcs/set x Kalėdų Lipdukai

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas OOTDTY