Medvilniniai Kūdikio Pagalvė Naujagimių Galvos Apsaugos Pagalvėlės Kūdikio Patalynė Kūdikiams Žindymo Pagalvė Vaikiška Miego Positioner Anti Roll

€24.73 €12.37

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a7521

Aprašymas

Savybės:

1. Mielas kūdikio pagalvė su centrinio depresija, griovelis dizainas tinka formuoti iš kūdikio galva ir kaklas.Tai gali tolygiai išsklaido spaudimo ant galvos, apsaugoti kūdikio kaklo, ir forma, tobula kūno forma.

2. Minkšta ir kvėpuojanti: kūdikio pagalvė yra pagaminti iš super minkštos medžiagos su prabangus užvalkalas, be jokių savitą kvapą.Nekenksmingas kūdikio odos.Patogi parama, pagerinti miego kokybę naujagimiams.

3. Mašina galima skalbti pagalvės: kūdikio pagalvė gali būti plaunami.Niekada nerimauti dėl dėmių vėl per kūdikio seiletis-linkę ir suprakaitavęs etape.Tiesiog lobizmas padengti skalbimo mašina, puikiai tinka užimtiems tėvams.

4. Lengvas ir nešiojamas lengva naudoti vežimėliais ir lopšių.Mėgaukitės namų komfortą, kur jūsų littlegoes.

5. Ideali Dovana Naujagimio: Tai puikus aksesuaras bet kūdikį berniuką ar mergytę.Ji gali būti teikiama kaip dovana naujagimio ir daro puiki dovana naujas ar tikisi tėvai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kūdikio pagalvė

Medžiaga:

Pagalvės audinys: grynos medvilnės

Įdarui: sponge

Dydis: apie 230*230*30mm/9.06*9.06*1.18 į

Pakavimo sąrašas:

1x Kūdikio pagalvė

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Magnetinis
Lytis Vyras
Amžius 25-36m
Kilmės Žemyninė Kinija
Sezonas Vasaros
Įdaru Vandens