Nešiojamas Naujų Apačioje Dangtelį Bazės Dangtį Atgal Shell Dell Latitude 7290 E7290 H61DN 0H61DN

€27.22

  • Žymos: bazės aikštėje gumos nešiojamas kompiuteris, nešiojamas gumos pakeitimas, gumos nailono juostos, anti static gumos juostelės, gumos juostelės ktm, gumos juostelės stiklo tiida, šlepetės guminės juostelės, juostelės gumos grilis, mystic šviesos diodų (led juostos, nešiojamas gumos keyborad
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a101444

Aprašymas

Nešiojamas Naujų Apačioje Dangtelį Bazės Dangtį Atgal Shell Dell Latitude 7290 E7290 H61DN 0H61DN

Garantija: Aukštos kokybės! 1 Metų Garantija, Būklė: Naują Paketą:Burbulas filmų ir Sunku Langelį Kiekvienos prekės bus tikrinamos ir geros būklės, prieš pristatymas.Nemokamas pristatymas trunka 15-60 dienų, prašome pasirinkti greičiau laivybos būdas, jei skubiai.Visi produktai yra tokios pačios kaip ir nuotraukos, jūs matote, ką jūs gaunate!Kaina nėra įskaitant tarifų, kreipkitės į savo vietos muitinės papildomos informacijos.Mes siūlome rūšių laptop dalys.Jei kai kurių elementų negalima rasti mūsų parduotuvėje, kreipkitės į mus pagalbos.

Šiltas Priminti:

1. Prašome palyginti prekę nuotraukos nuorodą su blogomis vienas ant savo rankos, įsitikinkite, kad jie yra vienodi. 2. Dalies numeris skirtumai yra ne problema šią prekę, nėra tinkamų problema.Bet pls įsitikinkite, kad modelis yra tas pats.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

PN 0H61DN
Prekės Pavadinimas Jiaderui
Modelio Numeris 7290 E7290
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinamos Prekės Dell
Sertifikavimo RoHS
Serija PAVILJONAS