Juokinga Nykštukai Dervos Papuošalai Neklaužada Gnome Sodo Puošmena Statula Vyras Veja Kieme Dekoro Animacinių Filmų Statula

€7.76 €5.44

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a103915

Aprašymas

Aprašymas:

1. Pagamintas iš oro sąlygoms atsparios dervos medžiaga, aukštos kokybės dervos, yra ne tik neatsakinga ir vandeniui, tačiau taip pat yra skulptūra labiau realistiškas, todėl savo namus ir sodo įdomiau.

2. Padėkite jį ant lentynos ar stalo išorėje arba viduje savo namuose teikti žaismingas apdailos ir linksmą atmosferą į savo sodą.

3. Puikus, kaip pasakų sodas, miniatiūrinių sodų, magijos sodas, namo, biuro, apie pusė lentynos darbe, ir kaip puikus sodo statula dovana.

4. 2.4"W x 2.7"D x 5,1"H; puikus dydžio už bet kokius kieme, sode, arba lauko kraštovaizdžio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Juokingi Sodo Nykštukai

Medžiaga: aukštos kokybės plastikas

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 13*6*7cm/5.1*2.4*2.7 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 * Juokingi Sodo Gnome

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patikimos Medžiagos】, Nes Juokinga Sodo Nykštukai yra pagaminti iš aukštos kokybės dervos medžiaga, ji yra nekenksmingas ir vandeniui, atsparus oro, ilgaamžiai ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

2.【Bauda Kūrinys,】 Su labai bauda kūrinys, todėl leiskite Sodo Nykštukai Lauko Juokinga atgyja ir realesnis, žaismingas, teikiantis apdailos ir malonią atmosferą savo sode.

3.【Ne vieta Apsistoti】Juokinga Glamuras yra 2,4 cm pločio, 2.7 cm gylio, ir 5.1 cm aukščio, jis yra lengvas ir lengvai valdyti, jums patogiu atlikti be pradėjimo vietos.

4.【Tinka Daugeliui Kartų】Sodo Gnome Juokingi jūs galite įdėti jūsų sodo, vejos, rakinama, kieme, ar kiemo, todėl namų, stalas, biuro ar papuošalų, bet kur, kur jūs norite papuošti.

5.【Gera Dovana Pasirinkimas】Tai Nykštukai Juokinga tai juokinga dovana vyrams ir moterims, ar kas nors su keistu humoro jausmą ir Nykštukai Juokinga bus, kad jie juoktis garsiai.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Rekomenduojame Amžius 12+y
Modelio Numeris Lėlės pakabukas
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Guma