Naujas Medinis Vestuvių Kortelės Dėžės "PASIDARYK pats" Vestuvės kaime Kortelė, Dėžutė Pinigų Prisijungimo Lange Priėmimo Kaimiškas Graži Šalis Naudai Apdaila

€29.12 €16.02

  • Žymos: Vestuvių Kortelės Dėžės, dėžutės iš medžio, dekoro prekes, pinigų dėžutė medinė, dėžutė, vestuvių langelį pinigų
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a104742

Aprašymas

Naujas Medinis Vestuvių Kortelės Dėžės "PASIDARYK pats" Vestuvės kaime Kortelė, Dėžutė

Pinigų Prisijungimo Lange Priėmimo Kaimiškas Graži Šalis Naudai Apdaila

* Ar * ar specifikacija:

Prekė: Naujas Medinis Vestuvių Kortelės Dėžės

Medžiaga: Boxwood

Dydis: 30cm ilgio X 24cm pločio X 22.5 cm

* Ar * ar, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų!

* Ar * ar funkcija:

* Ar * Ar【Atnaujinti Storis Versija】

★Vestuvių priėmimo langelį priemones, 4mm/0.2 colio storis, storesnis nei anksčiau, ir lengvai įdėti kartu, bet jis nebus subyrėjo lengvai.Didelis unikalus tuščiaviduriai vestuvių kortelė, dėžutė su spyna ir kortelės pasirašyti priemonių 12.2 x 9.5 x 8.2, pakankamai didelis, kad būtų atlikti per 255 korteles ar vokuose.Be to, jūs galite dažymas su bet kokios spalvos norite.

* Ar * Ar【Puikus Storio Medienos Medžiagos】

★Medienos dovanų kortelė dėžutė baigimo yra gražiai padaryta, su subtilus tuščiaviduriai dizaino, storio medienos, yra tvirtas, nei pvc vestuvių kortelė, dėžutė ir nėra lengva sulaužyti, Vestuvių lauke taip pat yra išardomi ir daugkartinio naudojimo mėgautis kitomis ypatingomis progomis, tuo tarpu mes atsiųsime instrukciją, siekiant padėti jums įdiegti lengviau.

* Ar * Ar【Unikalus Vestuvių Dovanų Dėžutėje】

★Šį medinių vestuvių pinigų langelį naudoti unikalų hollow-out dizaino, prabangus kūrinys.Sulankstomas dizainas paprastas surinkimas.Taip pat galite naudoti gumines juostas laikyti lauke sandariai taip, kad kiekviena lenta gali būti puikiai derinamas, elegantiškas ir patvarus.Taip pat galite įdėti pinigus, atvirukai, vokai ar mažų dovanėlių ji, modernizuotos užraktas dizainas laikyti jūsų kortelės ir dovanų puikia išvaizda.

* Ar * Ar【Pakavimo Įtraukti】

★Ši kortelė dėžutė vestuvių priėmimo, įskaitant 1 vnt medinės kortelės, dėžutė, 1 vnt kortelės ženklas, ir užrakinti, ir 1pc instrukcija.Vestuvių dovanų dėžutėje gali būti daugiau negu tik vieta svečiams įdėti savo dovanos-taip pat tai gali būti puiki dekoracija, kad prideda į savo temą.Taip pat vestuvių papuošalai priėmimo.

* Ar * Ar【Plačiai Kartų】

★Mūsų vestuvių kortelės langelis yra puikus šalims, jubiliejų, gimtadienį, pereinančios ir kūdikių dušai, 21 gimtadienius, ar kaip vestuvių patarimus lauke, ar tiesiog kaip pinigų arba donorystės box fondas pjesė renginį.Šis vestuvių taupyklė yra puikus būdas rinkti, kad sveikinimai ir pinigų dovanų iš šeimos ir draugų!Ne tik puikiai tinka rinkti korteles, taip pat jis gali būti naudojamas kaip atmintį langelį.

* Ar * Ar Paketų Sąrašas

1 x Medinės Kortelės Dėžutę

1 x Raktas

12 x Guminiai Žiedai

* Ar * Ar Prašome Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

✍️ Apie Siuntos:

1. Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, mes laivo Artvalentina.lt Standartinis Pristatymas; jei jūs nuspręsite laivas iš užsienio sandėlių, mes išsiųsti vietinės logistikos pristatymo.

2. Jūsų užsakymas yra paprastai išsiunčiamas per 24h, prašome būti daugiau pacientų laukti.

3. Nieko prašome leiskite man žinoti,mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

✍️ Apie Paslaugų:

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

✍️ Apie Atsiliepimus:

➢ Jūsų patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Gavę produktas, tikiuosi, jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų(4 arba 5 žvaigždučių). -PRIEŠ palikdami neigiamą atsiliepimą.PRAŠOME susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime padėti jums išspręsti problemą.

➢ Mes stengiamės tai padaryti geriau ir, kad jums jaustis patenkintas!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Parama Didmeninė/Dropshipping/Mažmeninė Prekyba
CN Kinija
Funkcija 1 Naujas Medinis Vestuvių Kortelės Dėžės
Kilmės Žemyninė Kinija
3 funkcija Pinigų Prisijungimo Lange Priėmimo
Medžiaga Medienos;Mediniai
2 funkcija "PASIDARYK pats" Vestuvės kaime Kortelė, Dėžutė
4 funkcija Kaimiškas Graži Šalis Naudai Apdaila