Medienos Turėtojas Stalo Popieriaus Laikiklį & Balionėlis su Roll Kids Tapybos, Rašymo Reikmenys Meno Reikmenys Vaikams Tapyba

€12.86 €8.61

  • Žymos: savininkas stalo popieriaus laikiklį & dozatorius, Dažymas Popieriaus Ritinio, Popieriaus Ritinio, vingar dozatorius, kalėdų vyniojamasis popierius
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a10894

Aprašymas

Aprašymas:

Patvari Medžiaga: Piešimo popieriaus ritinį dozatorius pagaminta iš tvirto medžio, kuris gali būti dedamas ant bet kokio stalo ar lygaus paviršiaus.Popierius yra labai sklandžiai ir storas, nėra lengva kopijavimo arba ašarojimas.

Molbertas Popieriaus Dozatorius: Popieriaus ritinio laikiklis, rašiklio šepečiai turėtojas tinka daugumai molbertas popieriaus ritinėlius iš rinkos, turi amatų popieriaus, kraft, pakavimo, iki 42cm/16.5 colių pločio.

10 Metrų Balto Popieriaus Roll: Tiktų bet kokios medžiagos, tapyba, aliejiniai dažai, kreida, pastelė, žymekliai, manė, rašikliai, pirštu tapyba, vandens spalva, temperos ir daugiau.

Lengva Surinkti: Mediniai popieriaus stovas yra greitai ir lengvai surinkti ir papildyti popierių.Ateina su nuimamu vaiko ašara juostelės lentynos, kuri leidžia lengvai ašara piešimo popierius vaikams.

Platus Naudojimas: Gali būti naudojamas vaikams iliustracijų, plakatų, freskomis, skelbimų lentos, ekranai, stalo grindjuostes, šaliai, papuošalai, dovana vyniojimo, pakavimo, grindų dangos, siuntinių, molbertas popieriaus, ir bet kokius kitus projektus, jums reikia storos ir kietos baltos spalvos kraft popieriaus.

Specifikacija:

Medžiagos: Mediena, Popierius

Dydžių Lentelė:

Stalo Popieriaus Ritinį Dozatorius: 48.6x11.8x14cm/19.13x4.65x5.51inch

Popieriaus Ritinio Plotis: 42cm/16.5 colio

Popieriaus Rulono Ilgis: 10 m/32.81 ft

Komplektą Sudaro:

1 Set Molbertas Popieriaus Dozatorius

1 Ritinėlis Piešimo Popierius

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Linkime jums nuostabių on-line!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Mediena
Tipas Piešimo Popieriaus Stovo Laikiklį
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Ritininio Popieriaus Molbertas