Maitinimo Adapteris Garo Denio Įkroviklis 20V 2.5 45W Smart Įkrovimo Chip Greitai Įkrauti Garo Denio Sienos Adapteris(JAV Plug)

€30.82 €19.73

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a1107

Aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Maitinimo Adapteris Garo Denio Įkroviklis 20V 2.5 45W Smart Įkrovimo Chip Greitai Įkrauti Garo Denio Sienos Adapteris(JAV Plug)

Pažangi Produkcija reguliatorius:45W USB-C Maitinimo įkroviklis išlaikė UL bandymas, su pažangios produkcijos koregavimo funkcija, palaiko 45W 27W 15W galia, ir turi teisę už savo garo kabinos, telefono, planšetinio ir nešiojamojo kompiuterio.

Imti Visu Greičiu:Garo Denio ateina su 45W įkroviklis, tai 45W USB-C Greitas Įkroviklis gali pakeisti įkroviklį, visiškai įkrautas savo steam denio apie 2,5 valandos.

USB-C Įkrovimo Kabelis:Ateik su extra long C tipo Integruotas kabelis suteikia jums daug laido pasiekti lizdą.Praėjo 10000+ kartus sūpynės bandymus, built-in USB-C kabelis yra patvaresni ir lanksti atlenkti bet kokiu kampu, ir atlaikyti kasdien dėvėti.

Kelių Apsaugos:built-in Smart įkrovimo chip ir protingas, mokesčių sistema, USB-C Sieninis įkroviklis efektyviai apsaugoti jūsų telefoną ir asmens saugumą, užkertant kelią nuo srovės, nei įtampos, perkaitimo ir trumpojo jungimo.

Universalus Suderinamumas:spartusis įkrovimas, suderinama su Garo Kabinos, Jungiklis, Samsung Galaxy S22/S21/S20, "Google" Pixel 2/3/4/5/6/7, Galaxy Tab S8, S7, "MacBook Pro" ir daugiau įrenginių su USB C (C Tipo) sąsaja.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Maitinimo Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Prašome tikime, kad mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų lojalumo ir rankena galimybes.Ne taip lengvai duoti neigiamą įvertinimą ir blogų atsiliepimų žvaigždės .Nes vertinimas negali pakeisti ,atsiliepimų negaliu pakeisti, Turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Artvalentina.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

4. Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija