Crazy Kalėdų Atostogų Juokinga Durų Kabo Pasveikinimo Ženklas 11.8 Colių Kalėdų Medinės Durys Pasirašyti Automobilių Laivapriekio Dekoratyvinis Medinis Ženklas

€17.03 €6.81

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a113504

Aprašymas

Aprašymas:

Kalėdų atostogų tematikos namo numerį, apdailos yra pagaminta iš aukštos kokybės medienos, aukštos kokybės, gražiai vertus-suprojektuotas ir meistriškai, korozijai atsparus, patvarus ir colorfast, ir tinka ilgalaikes vidaus arba lauko naudojimui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mediniai Juokinga, Durų Pakaba

Medžiaga: Mediena

Matmenys (apytiksl.): 30 cm/11.81 skersmuo, storis 0,5 cm/0.19 į

Svoris: apie 200g

Dydis po įpakavimas: apie 32x32x1cm/12.59x12.59x0.39in

Pakavimo Sąrašas:

1x medinės durys plokštė

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir Kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kalėdų Elementai】Kalėdų Pasveikinimo Ženklas yra pilna Kalėdų elementai, derliaus medienos juodame fone ir raudonos-baltos spalvos tekstą su pledas juostelės lankai ir dirbtinių šakų, automobilius ir pan., atneša jums unikalią Kalėdų dekoracijas.

2.【Išskirtinį Apdailos】Kalėdų Durų Ženklas yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos, su aukštos kokybės, gražiai vertus, suprojektuotas ir meistriškai, korozijai atsparus, patvarus ir colorfast, ir tinka ilgalaikes vidaus arba lauko naudojimui.

3.【Suknelė iki Jūsų Durų】Kalėdų Kabo Ženklas yra puikus dekoro, ryškios spalvos suknelė iki jūsų durų, ir pasveikinti savo svečių su šių kaimiškas sveiki ženklų!

4.【Plačiai Naudojami】Puikiai jus per Kalėdas!Mediniai Juokinga, Durų Kabykla gali būti naudojama papuošti kambarį, kambarys, virtuvė, troba priekines duris, paplūdimys , kavinė eksterjero ir daugiau.

5.【Išskirtinį šventinių Dovanų】puiki dovana tiems, kurie myli Kalėdų filmus ar poilsio namų dekoracijas!Kalėdų Atostogų Kabo Ženklas yra puikus būdas papuošti savo priekinės durys, langai, valgomasis ir sienos prie įėjimo.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Stiklas