Nuotolinio Valdymo Metalo Keturių mygtuką 433MHZ Belaidžio Kopijuoti Garažo Durų Roll Vartai Nukopijuokite Kodą Nuotolinio Valdymo

€1.90

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a113719

Aprašymas

Savybės:

1. Aukštos klasės: nuotolinio valdymo pultas priima radijo dažnių technologija, nuotolinio valdymo atstumas yra ilgas, ir signalas yra stabilus.Ilgai perdavimo atstumas, įvairiakryptė, aukšto perdavimo jautrumo, jokio signalo blokavimas.

2. Aukštos kokybės: pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

3. Perkeliamumas: Nešiojamų dydžio yra patogu laikyti ir nešiotis.Tai naujausias, modernus dizainas ir technologija, tolygus protingesni ir daugiau unikaliu nuotolinio valdymo pultu.

4.4 Klavišai: keturi raktai gali kopijuoti keturių skirtingų rūšių traškučiai atitinkamai, tai yra, nuotolinio valdymo pultu galite valdyti keturių skirtingų tipų įrenginių.

5. Įvairias programas: plačiai naudojamas garažo vartų, elektrinių transporto priemonių, geležinkelio durys, ištraukiama durys, stumdomos durys, durų ir langų reguliatoriai, apsaugos nuo vagystės signalizacijos, elektros durys, signalizacija, MP3 motociklų apsaugos nuo vagystės signalizacijos, pramonės valdymas, smart home, šviesos kontrolės Palaukti.

Aprašymas:

Tai yra fiksuoto dažnio nuotolinio klonavimo mašina (433mhz), su 4 programuojami funkciniai klavišai, gali kopijuoti common fiksuotojo ir mokymasis, kodai, plačiai naudojami pramonės kontrolės ir saugumo srityse, pavyzdžiui, žibintai, varikliai, nuotolinis valdymas, belaidžių apsaugos signalizacijos , Belaidės durys, signalizacija, belaidis valdiklis ir kt.

Techniniai duomenys:

Tipas: nuotolinio valdymo pultas

Montavimo būdas: kopija tipas

Baterijos talpa: 10MAH

Baterija: mygtukas baterijos (yra komplekte)

Dydis: 54.5 x 29.5 x 13.8 mm)

Taikymo sritis: 433MHZ

Pakuotė:

1pc* nuotolinio valdymo

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo ce, NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija