Universalus Vonios Kambarys, Vonia Kamštis Silikono Vonia Nutekėjimo Žvakės Dušas, Vonia, Kriauklė Kanalizaciją, Kiaurasamtis Kamščiu, Atsarginės Dalys

€2.38 €1.64

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a116697

Aprašymas

Prekės Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Meilė-silikono formos vonios kaištis ir grindų išleidimo anga

Medžiaga: Silikonas

Spalva: juoda, balta, pilka

Dydis: 1.77*1.15 colių

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės ne toksinių medžiagų, vonia kamštis pagamintas netoksiškas, nekenksmingas, aukštos kokybės silikono, kuris yra stiprūs, patvarūs ir atsparūs karščiui, todėl jums nereikės nerimauti apie tai pakenkti savo sveikatai.

2. Puikios sandarinimo veiklos, šis vonios kamštis priima spiralės dizainas, geros sandarinimo veiklos, nėra vandens nutekėjimo, lengva naudoti ir lengva valyti, jei norite išsimaudyti ar norite užpildyti kriaukle, galite naudoti išleidimo kaištį blokuoti vandens, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią Vandens praradimo, ar nėra nuotėkio, geros sandarinimo.

3. Tinka įvairių programų, Spiralė Trapecijos formos Vonia išleidimo kaištį tinka daugumai rūšių kanalizaciją, įskaitant kanalizaciją, dušo, vonios, kanalizaciją, skalbimo kambariai, gyvulininkystės kriauklės, paukščiai kriauklės, vonios ir virtuvės kriauklės.

4. Unikalus ir mielas dizainas, rankena guma vonia išleidimo anga yra stilingas širdies formos.Jūs galite lengvai prijunkite jį ar ją atjungti, todėl labai praktiški virtuvės ir vonios aksesuaras, kad bus tarnauti jums gerai.

5.Jei yra kokių nors problemų su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo per 24 valandas.

Pakuotė:

1x Meilė-silikono formos vonios kaištis ir grindų išleidimo anga

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas Kanalizaciją
Medžiaga Plastikiniai
Dydis Others
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Round
Grindų Drenažo Metodas Svorio Paraudimas
Prašymas kriaukle
Modelio Numeris Vonia