Huashu 12 colių 13 tonų plieno kalba būgnai, perkusija priemonė plieno būgnai

€106.15 €104.02

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a120064

Aprašymas

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis whatsapp+8615580828555

Huashu 12 colių 13 tonų plieno kalba būgnai, perkusija priemonė plieno būgnai

Raysen hangdrum yra rankų darbo priemonę iš plieno kalba būgno šeimos, taip pat buvo raginama henkas būgnas bakas būgno arba handpan.

- Jūs galite žaisti su vienu pažymi, juos sujungti, sukurti paprastas arba sudėtingas ritmas.

--Viskas skamba tiesiog puikiai, nes Raysen Būgno neturi jokių false pastabos.

Raysen hangdrum yra visiems - muzikantų, muzikos terapeutas, orkestrai, mėgėjai, mėgėjai ir net vaikams!Labai lengva išmokti!

Paraiška - Kempingas, Joga, Meditacija, Muzikos Terapija, vaikų muzikos nušvitimą.....

Raysen hangdrum modeliai - 10 colių su 8/11 tonai, 12 colių, su 8/11 tonus. 8 tonas gali žaisti paprastas dainas, 11 toną, galite žaisti beveik visas dainas.

Pastaba žaisti - Į hangdrum jaudina visą ertmę maniau, vibracijos kalba.Nesvarbu, ar esate žaisti rankomis arba drumstick, jums reikia kontroliuoti jėgą, ne per didelės jėgos, arba per daug lengvumo.Kai žaidžia pagal blauzdelės, prašome žaisti su atitinkamomis jėgos ir išvengti grubaus veikimo priemonės susirūpinimą.

Specifikacija Raysen plieno būgnai, perkusija priemonė : Produkto Pavadinimas: plieninės statinės Medžiaga: Anglies plienas Tonų skalė: 12" 13 pažymi, Spalva: sidabrinė, golden rose, nuobodu lenkijos juoda, aukso, juoda, balta ir kt.Bruto svoris: 4kg

Nemokamą ccessories: drumstick, žinoma, maišelį, tonas, lipdukas.kalba rinktuvo modelis

Raysen Plieno Kalba Būgno Šeimos

Apie Raysen

Zunyi Raysen Muzikos Instrumentų Gamyba Co.Ltd " yra Kinijos pirmaujanti tiekėjas akustinės gitaros, klasikinės gitaros, elektrinės gitaros, havajiškų, taip pat medienos, dalys ir priedai.Raysen Muzika turi 15,000 kvadratinių metrų standartizuoti augalų, kurie suranda Tarptautinės Gitara Pramonės Parkas Zhen-an, Kinija.Į Zhen-Tarptautinė Gitara Pramonės Parkas yra didžiausias gitara gamybos bazės Kinijoje, jis visiškai apima plotas 266,666 kvadratinių metrų , su 400,000 kvadratinių metrų standartinio gamyklų.apie pusė Kinijos gitaros kilę iš čia.Raysen yra viena iš didžiausių bendrovių parke.Jei norite gauti kokybės priemones su mažesne gamyklos kaina, mes yra viena iš geriausių pasirinkimas!

Žinomas dėl maišymo modernus, novatoriškus gamybos metodus su experieced pilkšvo dėmesį į detales, Raysen muzikos instrumentas yra plačiai pripažįstama klientams visame pasaulyje.Kiekviena gitara yra smulkiai rankomis sukurtas naudojant aukščiausios kokybės, gerai prieskoniais, mediena ir mastelis gaminti puiki intonacija.Kiekvienas iš jų ateina su 100% klientų pasitenkinimo, pinigų grąžinimo garantija, ir gyvenimo garantija.

Mūsų Paslaugos

Mūsų Paslaugos:

1. Apie 1000 Produktus Tiekiančios

Raysen yra profesionalus gamintojas gitaros ir havajiškų.Su metų patirtį gitara pramonės, mes turime turtingą tiekimo grandinėje.Išskyrus tai, kad parduoda savo gaminius, mes taip pat padėti mūsų tiekėjo eksporto gitara medžio dalys ir priedai.Nesvarbu, kokios rūšies produktas jums reikia, Raysen yra geriausias pasirinkimas vienas-stop muzikos instrumentas tiekėjas.

2. Nemokamai OEM/ODM paslaugos

Gerai žinant, aukštos kokybės ir priimtinos kainos, mes dabar padeda daug žinomų prekinių ženklų, pateikti savo gitaros ir havajiškų.Mes teikiame nemokamai OEM/ODM paslaugos pagal kliento ' s logotipas ir dizainas.

3. Aukštos Kokybės Medžiaga, Aukštos Kokybės Produktas

Pastato gitara yra daugiau nei tiesiog pjovimo mediena ar po receptas.Kiekviena gitara iš Raysen yra smulkiai rankomis sukurtas naudojant aukščiausios kokybės, gerai prieskoniais, mediena ir mastelis gaminti puiki intonacija.

4. Atsakyti Per 12 Valandų

Mes klausytis kiekvieną kokybės komentarą iš bet kurios iš mūsų klientams ir stengiamės tobulinti.Visi tyrimo rezultatai bus atsakyti per 12 valandų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas plieno kalba būgnas
Spalva Balta, Geltona, juoda, mėlyna (gali tinkinti)
PREK.KOD 1pcs
Modelio Numeris HS13-12
Tonas 13 pastabos
Dydis 12 inch, 12''
LOGOTIPAS OEM
tapyba Galvanizavimo dažai
Kilmės Žemyninė Kinija
Būgno Vadovai Medžiaga Anglies plieno
Prašymas Kempingas, Joga, meditacija, Muzikos Terapija, vaikų muzikos nušvitimą
Būgno Kameros Medžiagų Anglies plieno
Sertifikavimo CE
Pavadinimas 12 colių 13 tonų plieno kalba būgnai, perkusija priemonė plieno būgnai
Medžiaga Anglies plieno
Kilmės Vieta Guizhou, Kinija
Prekės Pavadinimas Huashu