Blizga Ėjimo Formos Keychain Pelėsių Karoliai Pakabukas Silikono Formos, su Skyle, "PASIDARYK pats" Amatų Dekoro Bagažo Žymeklis Žavesio

€1.35 €0.67

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a137231

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Jūs galite DIY unikalią dovaną savo draugams ir šeimos nariams, kaip gimtadienio ir naujųjų metų dovanos; gražus pelėsių jums laiko ir sau atsipalaiduoti.

Asmeninį "PASIDARYK pats" Dizainas: galima pasirinkti įvairių spalvų ir medžiagų, pagal jūsų pageidavimą, kad dizainas jūsų specialios apdailos ir žaisti šį silikono formos visą savo kūrybiškumą.

Patikima medžiaga: silikono formos yra pagaminti iš kokybės silikono medžiagos, patvarus, paviršiaus formos, lygus, kurios gali padėti nesutikti, kad atsikratyti nuo pelėsių greitai ir vientisumui užtikrinti jos formų.

Lengva naudoti ir valyti: Tiesiog reikia švelniai paspauskite mygtuką apačioje, pelėsių, silikono bus iššokti; Po to, naudojant jį, jūs galite įdėti ją indaplovėje ar plauti rankomis.

Patvarus & Daugkartinio naudojimo:Aukštos kokybės silikono formos yra gerai padaryta, minkštas, lankstus, lengvai demold, tvirtas, ne taip lengva gauti deformuoti, skalbti, gana patvarus ir daugkartinio naudojimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Dydis:Apytiksl.7.3x7.6cm/2.87x2.99inch

Komplektą Sudaro:

1/5 Vienetų Keychain Pelėsių

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai