20 Vnt Triple-Profiliniai Dizaino Grindų Tarpiklius Namų Laminuota Medžio Grindys Priemonė Vinilo Lentų/ Plūduriuojantis Įrenginys

€41.04 €22.16

  • Žymos: Lenta
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a147600

Aprašymas

Triple-profiliniai Formos Grindys Tarpiklius du kartus Galva Namo Universali Grindų Tarpiklis Grindys Tarpiklis Montavimas Laminato Vinilo Lentų/ Lapuočių/ plaukiojančios Grindys, puikus Profesionalus ir "PASIDARYK pats" plaukiojančių grindų įrengimas

Triple-profiliniai Dizainas: specialių mokslo Triple-profiliniai dizaino, ne tik, kad grindų kilimėlis daugiau stabilaus ir fiksuoto; klojant grindų, jis taip pat gali užtikrinti, kad grindys būtų mažiau pažeisti, nes ji yra labiausiai laminuotos medžio ir vinilo lentų grindų suteikti tinkamą tarpai plėsti.

Lengviau Dirbti: Mūsų grindų tarpikliai gali būti naudojamas laminato grindys, taip pat montuojant medžio masyvo composite grindys.Grindų tarpikliai gali padėti jums įdiegti naujas laminatas arba kietmedžio grindys greitai, veiksmingai ir tiksliai kryželiai bus jums sutaupyti laiko, pinigų ir nusivylimas.

Judėjimas: Jie yra atsparūs judėjimo laisvė, bus ne rudenį, kaip ir kitos patalynės, ir pateikti žemės, atstumas nuo sienos, kuri yra būtent tai, ko jūs ieškote.Leidžia jums įdiegti laminuotos medžio grindys, daugiau patogiai ir lengvai.

Daugkartinio naudojimo: Tai medinių grindų įrankis yra pagamintas iš smūgiams atsparaus ir cheminės atsparaus plastiko, labai patvarus ir daugkartinio naudojimo.

Lengva Įdiegti: Ji yra labai lengva įdiegti arba pašalinti iš įvairių medinės grindys kelias sekundes.Leidžia jums įdiegti laminuotos medžio grindys, daugiau patogiai ir lengvai.

Aukštos kokybės baldus ir profesionalams.

Dydis(L x W): Apie 60 x 45mm/2.4 x 1,8 colio(kiti dydžio nuotraukoje matyti)

Medžiaga:plastikas

spalva:Oranžinė

Pakuotės Turinys:

20 x Aukšte Tarpiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas FGHGF