AFBC Kėdė kilimėlis Su Ryšiais, Ne Slydimo Virtuvės, Valgomojo Kėdės Pagalvėlė Pagalvėlė Su Plaunamas Padengti Patvarus Minkštas Kilimėlis Pagalvėlės(Šviesiai Žalia)

€16.46

  • Žymos: ne slydimo virtuvės kėdės pagalvėlės, kėdė padas, virtuvės, valgomojo kėdės pagalvėlė pagalvėlė, virtuvės kėdės žalia
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a149323

Aprašymas

Sėdi ant kietos medinės arba metalinės kėdės yra tiesiog nepatogu.Nereikia kentėti per kitą vakarienė shuffling aplink savo vietą, rasti minkštą vietoje.Lobizmas šių labai ieško pagalvėlės ant jūsų valgomojo kambario kėdės greitas būdas sušvelninti iki vietos.Užtikrina, kad jūsų kėdė su ryšiais, siekiant išvengti slipage.

Puikiai tinka naudoti per bet vestuvių priėmimo, konferencijų, arba bet kuriuo atveju, jūs suplanavote!įvairių spalvų, norėdami suderinti puikiai tinka jūsų atveju.

Šie dekoratyviniai kėdės pagalvėlės ir pagalvėlės yra nuostabaus užtrauktuku padengti, kad yra nuimamas lengvas valymo ir yra skalbti mašinoje.

PROFESIONALŪS AUKŠTOS KLASĖS KOKYBĖ - Mūsų kėdės pagalvėlė su aukščiausios Velvetas ir aukštos kokybės kempinė.kokybės, kad išsiskirtų iš kitų kėdžių pagalvėlės!

Spalva:šviesiai žalia

Medžiaga:Velvetas

Dydis:41 x 43cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kėdės Pagalvėlę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija