Šokių Sijonas, Suknelė Valsas Lotynų Flamenko Šiuolaikišką Tango Suaugusiųjų Šokių Kostiumas Big Swing Sijonai

€21.26 €11.48

  • Žymos: moteriški šokių drabužius 2022, Flamenko, helovinas kostiumas vaikams, flamenko sijonai, mergaičių šokių sijonas
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a154988

Aprašymas

Aprašymas:

Unikalus swing sijonas, šio šokių sijonas yra elastinga dizainas juosmens.Kai esate šokių šis neeilinis suknelė,sijonas bus sūpynės su savo grakštus šokis.tegul auditoriją, mėgautis elegantiška jūsų laikysena .

Plonas juosmens elastinga konstrukcija: juosmens plisuotos elastinga konstrukcija, lieknėjimo ir apdailos liemens linija, sukurti plonas juosmens.Labai lengva paslysti ir atitiktų skirtingus kūno formų įvairių žmonių.

Laisvas hem dizainas: Šokių sijonas su mados ir turtinga užsiliepsnojo plisuotos hem dizainas, arti prie kūno, patogus ir paprastas, vienišas linijos yra apvalus ir bauda kūrinys, puikiai rodantis, grakštus kreivė.

Šis gražus didelis swing šokių sijonas yra populiari prop sportinių šokių, atidarymo dance, flamenko, valsas, modernus, tango, ča ča, samba.Puikus profesinės konkurencijos, našumą, patirtį ir scenos šou.Tinka pilvo šokiai, lotynų, net helovinas, maskuotis ir cosplay.

Graži dovana: Su elegantiška išvaizda ir dėmesingas dizaino,šis šokis sijonas puikiai tinka asmeniniam naudojimui, taip pat ji yra gera dovanų idėja chistmas ar gimtadienis ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Dydžių Lentelė:

M: sijonas ilgis apie 63cm/24.80 colių, su elastinga juosmens yra 62-102cm/24.41-40.16 colių, o rekomenduojamas svoris 85-120 catties

L: sijonas ilgis apie 63cm/24.80 colių, su elastinga juosmens yra 66-110cm/25.98-43.31 colių, o rekomenduojamas svoris yra 105-140 catties

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Moterų Šokių Sijonas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti tinny matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Ačiū už jūsų supratimą ir mėgautis savo pirkinių metu!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas segolike
Lytis MOTERIS
Šokių Tipas Salė
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Šokių Sijonai