LCD Ekranas USB Įkrovimo Elektra Varpos Dulkių Siurblys Sekso Žaislai Suaugusių Vyrų Gėjų Dick Didintuvas Vyrų Varpos Erekcija Mokymo Pratęsti

€66.48 €55.84

  • Žymos: varpos žiedas varpos žiedai, elotronic varpos siurblys, dick braun epiliatorius, varpos siurblys, siurbliai, didintuvai, big dick skirtukai, gėjų moteris lėlės, makšties sleev varpos siurblys, elektra varpos siurblys, agrandador varpos siurblys, mažos silikono varpos extender
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a158418

Aprašymas

Savybės:

Vakuuminė penio pompa:Tracy ' s Dog automatinė varpos siurblys sustiprina erekcija ir jūsų dude gali gauti daugiau ir stangresnė mėgaudamiesi nuostabius pojūčius.Oro Vakuuminiai siurbliai, turi 4, Siurbimo Intensyvumas padidinti siurbimo galia, su atleidimo mygtuką saugiai žaisti.Eiti ir pradėti savo siurbimo kelionę!

Siurbimo Intensyvumas:su 4 skirtingų slėgio lygius rinktis, galite reguliuoti siurblio slėgis į jūsų pageidaujamą pasitenkinimą penisplus siurblys.

Gauti ji pastatyta:Siurblys oras iš cilindro taip, kad vakuumas yra sukurta.Vakuuminis atkreipia kraujo į varpos veleno ir sukelia tai, kad bangavimas ir tapti stačias.kai jis pasiekia savo idealus ilgis.Trumpas paspauskite čiulpti perjungti tada ilgai paspauskite atleidimo mygtuką, kuris akimirksniu mažina slėgio siurblys.Taigi, galite eiti į savo nuostabų sekso kelionę lengvai.

2 in 1 masturbacija Rankovės:minkštas organizmui saugaus silikono pagaminti pūlingas masturbacija rankovės yra sukurtas įterpti į erekcija siurblio Cilindras.Todėl gali būti naudojami ne tik kaip kišenėje pūlingas masturbator, bet taip pat gali būti naudojamas kaip oralinio sekso stimuliatorius.

Specifikacija:

Tipas: Varpos Siurblys

Medžiaga: Silikonas, PC ABS

Spalva: Juoda, Balta

Maitinimas: USB, Įkraunama, Vidinė baterija

Darbo Režimas: Protingas modelis

Dydis: Kaip paveikslų paroda

Paketų Sąrašo:*

1 x Varpos Siurblys

1 x USB Įkrovimo kabelis

Patarimai:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Kai jūs pirkti sekso prekes mūsų parduotuvėje, mes jums apsaugoti jūsų privatumą,jūs nesijaudinkite, jūsų privatumo nuotėkio!

Vežimą:

Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

Mes laivas Paštu Mažas Pakelis,Standartinis Pristatymas,Premium Laivybos ,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Pakavimas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Kai jūs pirkti sekso prekes mūsų parduotuvėje, mes jums apsaugoti jūsų privatumą,jūs nesijaudinkite, jūsų privatumo nuotėkio!

Garantija:

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas sekso žaisliukai vyrams
Funkcija 1 Varpos Enlargerment
3 funkcija čiulpti masturbator
Modelio Numeris elektrinis siurblys
4 funkcija Dick Didintuvas
Pavadinimas Elektrinis Vakuumo Varpos Siurblys
2 funkcija LCD Ekranas Siurblys
Funkcija 6 Varpos mokymo
Prekės Pavadinimas DIOSE
Dydis adult sex toy
Funkcija 5 varpos pratęsti
Elemento Tipas Varpos Siurblys
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija masturbacija
Kategorijos Varpos Siurblys
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Silikono