Metal Gear Plug-In Red Aprūdijęs Pakabukas Žibintas, Retro Pramonės Kabinti Šviesos Rungtynių, Kaimiškas Lubų Šviesos Prijungti Pakabukas Šviesos

€12.02

  • Žymos: plafon led stačiakampio formos lubų šviesos, chrombook staliniai šviestuvai, kalėdų stalo lempas, plafon "bluetooth" lubų šviesos, perfil led lubų šviesos, miestas chic lubų šviesos, plafon led sumalti lubų šviesos, plafon led sumalti sieniniai šviestuvai, miestas chic šviestuvai, plafon pramonės lubų šviesos
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a159460

Aprašymas

Stilius:/Vintage/Loft/Minimalistinis/Pramonės/Tradicinės/Šiuolaikinės Lemputės Bazė: E26 / E27 Įtampa: 110V Lemputė, kurie yra Įtraukti ar Ne: Prašome pasirinkti, su arba be lemputės Lemputės Tipas: Kaitrinės, Halogeninės ir LED Medžiaga: Metalo Rungtynių Spalva: Raudona Aprūdijęs Kabelio ilgis:16,4 FT/5m (reguliuojamas)atstumas tarp jungiklio ir kištuko yra 20 cm/0,5 m Taikymo: Studijų Kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis kambarys, Valgomasis Kambarys, svetainės Kambarys, Baras, Salė, Kavinė, Parduotuvė, Balkonas, kt.

【Aukštos Quaility Ir Saugų Kabo Šviesa 】

Pagamintas iš aukštos standartinės medžiagos, tai metal gear plug-in red aprūdijęs pakabukas šviesos atitinka standarto UL sertifikuota, yra specialiai sukurta už ilgalaikį našumą.Pareikšti mados ir šiltas savo gyvenimą, o palyda sveikatos jums ir jūsų šeimai!

【Tinka bet Kur į Jūsų Kambarį,】

Dėl diskretiška išvaizda ir lengvas montavimas, šis kaimiškas šviesa tinka beveik kiekviename namo kambaryje.Dėka nuolat reguliuojamo aukščio švytuoklės, jis gali būti pateiktas nepriklausomai nuo lubų aukštis ir atitinkamai pritaikyti.

【Gyvinti Savo Erdvę 】

Šis retro pramonės stiliaus kaustytomis geležies kabinti šviesos rungtynių pastatytas įsilieja į bet kokį modernių, kaimiškas, pramonės apdaila, kuris yra puikus jūsų virtuvė, valgomasis, miegamasis, baras, koridorius, kaimo turizmas ir kt.

【Lengva Įdiegti Pakabukas Šviesos】

Lengva užrašyti ir atlikti, kai jūs judėti namuose.Prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kokių klausimų apie įrenginio ar bet kurį elektros problema.

PRAMONINIS DIZAINAS : 16.4 PĖDŲ ilgio kabo pakabukas šviesos laidą su E26 lizdas, izoliacija liepsną atsparus karščiui, korozijai atsparus, patvarus, CE sertifikatas.

LEMPUTĖS TIPAS: Derliaus pakabukas apšvietimo prijungti puikiai tinka bet E26 Edison lemputes,60W max.(Lemputės yra komplekte)

LENGVA INSTALIACIJA garantija, ir mes siūlome puikų aptarnavimą po pardavimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės, kad paslauga jums!L : Jūs tiesiog reikia pakabinti jį ir įtraukti savo lemputės.Padaryti tobula puošmena bet dalį savo namų be nerimauti gręžimo skylės lubose.Lengva ir patogu naudoti.

NAUDOJIMAS : įjunkite pakabukas šviesos puikus naudoti pakabukas apšvietimo lemputę, virtuvė, miegamasis, vonios kambarys, rūsyje restoranas, kavinė, parduotuvės.Pratęsimo kabinti žibinto laido kabelis leidžia jums atlikti savo kabo žibintai, kur norite!

2 METŲ GARANTIJA : Prijunkite lempa su 2 metų garantija, ir mes siūlome puikų aptarnavimą po pardavimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės, kad paslauga jums!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Garantija 2 Metai
Šviesos šaltinių skaičius 1
Pagrindo Tipas e27
Technics Padengtą
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Stilius Modernus Stilius
Prekės Pavadinimas KIVEN
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 90-260V
Vieta Salonas, Tyrimas, Miegamasis, kiti miegamieji, Viešbučio Kambarys
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo BMK, RoHS