Nešiojamų Mini Drabužių Džiovintuvas Džiovintuvas Su Drabužių Maišą Daugiafunkcinis Kelionės Mažas Džiovintuvas Apatiniai, Kelnaitės, Kojinės, Maudymosi Kostiumėlį M8l8

€20.81 €13.52

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a160223

Aprašymas

Aprašymas:

Produkto pavadinimas:mini drabužių džiovintuvas

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Medžiaga:Geležis+plastikas

Dydis:Drye:17*9.3 CM/6.63*3.63 COLIŲ

Paketas apima:

ABEF:1*Džiovintuvas+1*džiovinimo krepšys

CDGH:1*Džiovintuvas+1*džiovinimo krepšys+1*džiovinimo batų vamzdis

Apie šią prekę

1. Pastovi temperatūra, šildymo, pažangių dviejų greičių džiovinimo režimą, efektyviai džiovinant drabužius ir pašalinti erkės nepakenkiant drabužius, todėl nebijo šalto ir šlapio.Be to, yra UV šviesos funkcija, kuri gali padėti sterilizacija ir dezinfekcija, todėl drabužių po džiovinimo daugiau, sveika ir higieniška.

2.Nešiojamų ir Kompaktiškas,Mūsų nešiojamų džiovintuvas drabužiai yra labai mažas dydis, priemonių, tik 6.57 x 3.66 colių, tinka keliauti, butas, viešbutis, bendrabutis, ypač drėgnose vietovėse, kai drabužiai yra sunku sudrėkti.

3.Lengva Naudoti,taip nuimamas šluostės maišelį, galima ištraukti ir įdėti toli bus, daugiausia džiovinant mažus drabužius, pvz., maudymosi kostiumėlį, liemenės, apatinis trikotažas, kelnaitės, kūdikių drabužiai ir kt.

4.Įrengta plėtimosi vamzdelis, ilgiausias ilgis gali būti iki 23.62 colių, kuris gali būti lengvai įdiegtas mini džiovintuvas kad patogu džiovinti batus, naminių gyvūnų plaukų, arba atšilimo lova, sofa-lova.

5.Perkaitimo Apsauga, Pagamintas iš ABS plastiko ir liepsną nailono, built-temperatūros kontrolės įtaisas ir saugiklis prietaisu, realaus laiko temperatūra aptikimas, automatinis maitinimo išjungimas, kai perkaito, užkirsti kelią trumpojo jungimo ir saugios naudoti.

Šiltas Patarimai:

1.Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas.

2.Prašome leisti šiek tiek dydžio paklaidos dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų suprasti!

3.1 mm=0.039 colių.

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga PA+PE