3 Level Adjust Hyaluron Rašiklis Su Dviem Galvomis Hialurono Rūgštis Rašiklis Lūpų Pakelti Kovos Raukšlių 0.3 Ml 0,5 Ml Purkštukai, Purkštukas (Benzinas)

€82.33 €40.35

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a165296

Aprašymas

3 Level Adjust Hyaluron Rašiklis Su Dviem Galvomis Hialurono Rūgštis Rašiklis Lūpų Pakelti Kovos Raukšlių 0.3 Ml 0,5 Ml Purkštukai, Purkštukas (Benzinas)

(1) Adata Nemokamai: Daug žmonių kenčia nuo adatų baimę.Mūsų Adata Nemokama Technologija sumažina adatos fobija su adata-nemokamai injekcijos.

(2) iš Esmės Skausmas Nemokamai: Greitai injekcijos mažiau kaip 1/3 antra, Mini angos ir automatinio pavasario slėgio, kad injekcijos su "SERA" beveik neskausminga.

(3) Greitas, lengvas ir saugus: naudoti yra paprasta.Jis gali būti naudojamas pacientams savarankiškai injekcijos, arba kiti asmenys gali administruoti injekcijos paskirtus vaistus.

(4) Jokios Rizikos Adatų-stick Traumas: Jis pašalina adata-stick traumų, nes SERUMAI yra adata-nemokamai, taigi, sumažinti laidojimo išlaidas,Pašalina Kryžminio užteršimo.

(5) Antgalis, adapteris yra sterilizuotas pagal gama spinduliuote: Jie yra vienkartiniai, taip panaikinant galimybę kryžminio užteršimo.Ilgo Gyvenimo ir Mažai Priežiūros: Į SERATM gali būti naudojamas daugiau nei 10.000 injekcijos, ir ją valdo savaeigis pavasarį.

Tipas:Hialurono Rūgštis Pen

Ypatybė: Kraujagyslių Šalinimo, Odos Atjauninimo, Tamsius Ratilus, Raukšlių Valiklis, Svorio Netekimas, Drėkintuvai, Balinimas, Drėkintuvai,

Injekcijos tūris:0,5 ML/0.3 ML( su dviem galvutėmis )

Injekcijos gylis:6-8mm

Darbo Režimas:multi operacija ( 3 pavarų veikimas

Pareigos:

(1), Odos atjauninimas ,raukšlių šalinimas ir pigmentacijos pašalinimą;

(2) Lūpų kėlimo,prarasti svorio;

(3) Odos sugriežtinimas,Gerina odos metabolizmą, anti-senėjimo;

(4) suaktyvinti kolageno ląstelių, didinant odos elastingumą ir blizgesį;

(5) Pašalinti veido baudą linijas ir varnų pėdų, paprastas žodis, linijos ,ir t. t.

Draugiškas Pastaba: negalima įtraukti užpildas/rūgštis

dydis:17 x 2,6 cm

Medžiaga:nerūdijantis plienas

spalva:žalia

Pakuotės Turinys:

1 x Priimančiosios

2 x Jungtis vadovas(0.3 ml ir 0,5 ml)

1 x Ampulä-galva

1 x Skysčio extractor

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija