Minkštos Vaikų Vaikai Wrap Antklodės Vaikams Miegmaišį Paketas Vaikas Sleepsack Patogus Tirštėti Kokono Vaikams Nuo 0 Iki 9 Mėnesių

€17.22 €10.33

  • Žymos: šviesos miegmaišį rudenį, žiemos miegmaišiai ramybės, miegmaišis universalų baby, lodger miegmaišis kūdikiui, minkštas pliušinis miegmaišį mergina, miegmaišis kūdikiui storio vata, miegmaišis mergina 7 10, reguliariai ilgai miegmaišį, nh miegmaišis vaikams, miegmaišis kūdikiui erke
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a201694

Aprašymas

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Medžiaga:Medvilnė, Sumaišytus

Dydis:3,6,9

Dydis 3,Ilgis ir plotis: 62*78cm

Dydis 6,Ilgis ir plotis: 70*84cm

Dydis 9,Ilgis ir plotis: 78*90cm

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas : primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1cm skiriasi,jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Artvalentina.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

ATSILIEPIMŲ: 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas.PASLAUGOS: 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu TRADEMANGGER prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Amžiaus Grupė Kūdikiams
Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m
Medžiaga Medvilnė, sumaišytus
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Antklodės
patogus Aukštos Kokybės
Sezonas Žiemos
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex